GRØD-VEJR

Man plejer som regel at kunne finde en kogebog på min ønskeseddel, hvilket også var tilfældet i år. Så udover "Superfood" fra Jamie Oliver, havde jeg også givet mig selv en lille mad-gave til jul

Jeg har længe ønsket at GRØD CPH ville finde vejen til Aalborg og åbne en lille shop, men indtil dette ønske går i opfyldelse, har jeg taget sagen i egen hånd. Så da jeg opdagede at Grød havde lavet en ny og forbedret kogebog, var den selvfølgelig et oplagt valg som "fra mig til mig gave". Den blev hurtigt lagt i kurven og nu ser jeg frem til at afprøve nogle af de mange lækre varianter af morgengrød, risotto mm.

Jeg glæder mig især til at prøve deres Havregrød med karamel, æbler og ristede mandler - se bare hvor lækkert det ser ud? #favoritmorgenmad

Tror jeg vil prøve havregrøden som en after-dinner snack iaften, nu hvor vejret nærmest kalder på hygge - sikke et stormvejr. Er I også Grød fans?

-

This stormy weather is just perfect for trying out my new porridge cookbook from Danish GRØD CPH . It's a Christmas gift from me-to-me and I am really looking forward to trying the recipes, especially the Oatmeal with caramel, apples and almonds - look how delish it looks!

Likes

Comments