GULD BESTIK

Jeg har længe beundret guldbelagt bestik og tror jeg har fundet det helt rette for mig. Jeg har netop købt en håndfuld guld teskeer fra House Doctor hos Kalejdoskop, og de kan også findes flere steder online. Min fødselsdag falder i september, så jeg har allerede skrevet dette guldbelagte bestik på ønskesedlen - ellers er planen at købe lidt hist og her

Find bestikket her

Hvad med Jer, er I ligeså vilde med guldbestik som jeg er det?

I have fallen in love with gold cutlery like this above. I have just found the perfect version for me, just take a look here and you can find the cutlery online right here

  • Bolig

Likes

Comments

Julie Mænnchen
,
Tak ;) Og ja, sort bestik er også så fedt :) Så også et hvidt bestik i et magasin engang, det ville jeg også elske at eje :)
Julie Mænnchen
,
Mange tak, dejligt at du kan lide det :)
Julie Mænnchen
,
Helt bestemt, det er meget ekslusivt at se på og så er det så flot på billeder samtidigt ;)
Julie Mænnchen
,
Haha kender det alt for godt :) Det er også bare træls at skulle pakke mere ned ;)
Julie Mænnchen
,
Sort bestik lyder altså også bare så flot :) Og ja, håber virkelig at det holder. Vi vasker pt. op i hånden, så det skåner det nok en smule mere end en opvasker vil gøre :)
Julie Mænnchen
,
Tusind tak :D Er også ret vild med det!
Jens
,
Det ser fedt ud ? Hvordan holder det farven ??
Julie Mænnchen
,
Mit holder i hvert fald helt fint :) Vasker det dog også op i hånden :)
Ditte Skov
,
Det bestik der er på billedet du har slået op, hvor er det bestik fra? For det ligner ikke der du har linket sammen med? -)
Julie Mænnchen
,
Jeg ved ikke hvor det på billedet stammer fra, da det er et billede som jeg har fundet på pinterest :) Men det jeg har, kan du se via de links jeg har lagt ind :)