Happy Birthday to me!

Se lige den glade type på billedet! Jeg kan love at jeg er mindst ligeså humørfyldt idag, da det er MIN FØDSELSDAG, hvor det 24 år tages godt imod med åbne arme (man bliver jo ældre, lige meget om man kan lide det eller ej..) men jeg syntes nu det er helt okay og hey, se lige solen

Derfor bliver det nok småt med indlæg fra mig idag, da jeg selvfølgelig skal nyde dagen med dem jeg elsker - ren fødselsdagshygge. Jeg håber derfor også, at I får en dejlig start på weekenden, en weekend som kommer til at stå i fødselsdagens tegn for mig

God fredag!

-

It´s my birthday today, where I am turning 24. I will enjoy this day and return tomorrow, after a hopefully great day with the ones I love. Hope you have a great Friday too!

Likes

Comments

Julie Mænnchen,
Tusind tak søde Louise - den var helt fantastisk og fortsatte i den dur :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop, det er nu dejligt at kunne fejre det i weekenden - gør det hele lidt nemmere :D Og mange tak skal du have, det er jo dejligt at kunne smile hele dagen lang :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak skal du have søde Ida - havde en dejlig dag igår :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak skal du have :D
www.itsmypassions.dk
Katrine Guldbæk,
Søde Julie, du får også lige et tillykke herinde. Håber at du havde en dejlig dag i går :-)
katrineguldbaek.dk
Rebel Against Yourself,
Forsinket tillykke herfra. Håber du havde en dejlig dag :) //Charlotte
www.rebelagainstyourself.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak skal du have søde Katrine - det var sødt af dig :D Jeg havde helt sikkert en dejlig dag - en følelse der gerne skulle holde hele vejen igennem weekenden :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak skal du have Charlotte. Jeg havde en rigtig dejlig dag, så det kan jeg se frem til igen næste år :)
www.itsmypassions.dk
Lise/walkinrunout,
Stort forsinket tillykke, Julie... jeg har haft så travlt med min egen fødselsdag (den 21. sep.), til at huske din ;) Men derfor skal du da ikke snydes for et højt hurra og et stort tillykke. HURRA OG TILLYKKE!
www.walkinrunout.dk
Julie Mænnchen,
Mange tusinde tak skal du have Lise og selvfølgelig også tillykke med din fødselsdag, håber den var god? :) Så du får også lige et stort hurra & tillykke herfra!
www.itsmypassions.dk