Have you met...

/Sponsoreret indlæg/

Mine nye skatbasser fra Gardenia, som jeg (som I nok også har lagt mærke til..) har savlet over længe efterhånden. Så da jeg fik muligheden for at finde dem på Trendsales, slog jeg til hurtigere end lynet! Som I nok ved, rummer Trendsales en masse gode muligheder for tilbud & diverse kup. Jeg har selv før fundet flere ting derinde, som var nedsat i pris pga. evt. fejlkøb, forkert størrelse osv. selvom varen var helt ny - se dét er noget budgettet kan lide!

Og da jeg fandt disse fine & helt ubrugte støvler nedsat fra 1.499 kr. til under halv pris, så steg humøret lige et par grader må jeg ærligt indrømme. Jeg er sikker på at de vil blive klare favoritter, nu hvor solen kigger frem & ruskindet kan bruges i ro & mag. Måske kan I også finde et godt tilbud her

Trendsales har netop lanceret en "TS Win Back" kampagne, hvor de hver måned trækker lod og finder en vinder, som får hele forgående måneds shopping budget tilbage - I kan læse mere om det her, hvis I skulle være interesserede. Jeg skal i hvert fald lige se nærmere på det

Hvad syntes I forresten om skoene & bruger I oftest Trendsales til salg el. køb?

-

I got a chance to buy these fab shoes from Gardenia, found on Trendsales. I love the suede front and leather bag and I am sure they will be great, when the temperature rises a bit

Likes

Comments

Ida,
De er super pæne de sko :) Jeg er selv på udkig efter nogle sorte støvler - det er så svært :( Ang. trandsales så har jeg faktisk aldrig brugt det. Men er sikker på at der er mange spændende ting derinde :)
www.idasblog.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det er også primært derfor jeg faldt for dem, samt højden på skaftet :) Er også vild med deres designs, de er lige mig! Syntes helt klart du burde vende næsen forbi Trendsales, der er mange gode tilbud at finde :) God weekend til dig også ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak Guapizimo, godt du kan lide dem :) Og ja, de er faktisk helt okay at bevæge sig rundt i, hvilket kun er en bonus oveni udseendet :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det syntes jeg bestemt også at de er - så det er helt godt :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak Katja, er bestemt også meget glad for dem :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kender godt følelsen, havde godt nok også haft dem i kikkerten længe inden de flyttede ind :) Ja, det kan du have ret i - men en idé kunne være at samle/klippe flere bøger ind i én collage og dermed uploade dem i én annonce - hvis det var?
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det lyder helt sikkert også som en super idé - ofte kan man jo være heldig, at en anden måske har gjort en fejlkøb og dermed tilbyde en lav pris :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak søde Ida :) Ja, der er i hvert fald mange muligheder derude, men syntes helt klart du skulle kigge forbi Trendsales, måske de har netop hvad du søger :)
www.itsmypassions.dk
Johanne
,
De er så smukke de sko! :) Hvordan er de i størrelsen?
Julie Mænnchen,
Kan jeg kun give dig ret i :) De er faktisk helt normale i størrelsen, jeg bruger normalt str. 37 i sko & støvler og disse er en str. 37 :)
www.itsmypassions.dk