H&M Holiday favoritter

Paillet leggings / Stiletter / Strømpebukser / Sort blazer / Paillet jakke / Zebra jakke

Selvom mange nok sad klistret til skærmen igår morges hos H&M, må jeg nu indrømme at jeg endte med at klikke noget helt andet hjem. Jeg havde nemlig forelsket mig i en lang cardigan, som jeg først spottede hos søde Sofie og som hun også anbefalede, så den måtte jo i min kurv

Og selvom den nye Marant kollektion netop er udkommet, er jeg nu mere hooked på flere af deres andre ting i sortimentet (blandt andet pga. priserne). Her tænker jeg blandt andet på denne Holiday samling, som er spækket med fantastiske jakker & smukke strømpebukser med små sten - så flot! Også selvom jeg var vild med de ikoniske Marant støvler..

Især den flotte sorte blazer/jakke med pynten på skulderne er jeg vild med. Men hvad med jer, blev I blændet af Marant kollektionen og fik I noget med hjem?

-

My favorites from H&M´s Holiday collection. I especially love the beautiful jackets with the great details, low prices and the studded tights. I did not order anything from the hyped Isabel Marant collection, but I did end up ordering a long knitted cardigan instead - great for winter

Likes

Comments

Stine // KISS KISS BANG BANG,
Årh den zebra jakke er skøn :-)
stine-ebbesendahl.dk
Gittemary,
Uh lækre sager! Knus http://www.gittemary.com/
Gittemary.com
Hosannah,
Julie Mænnchen,
Ja ikke - syntes simpelthen den er så smuk :) Og ja, de frynsestøvler var nu pæne!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det søde Ida :) Hvor træls, men dejligt at du lige kunne få noget hurtig assistance, så du kunne komme igennem alligevel :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Den er nemlig skøn og til en god pris oven i købet :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Godt at du kan lide dem :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Dejligt at høre Hosannah ;)
www.itsmypassions.dk
Laura,
Jeg kan ret godt lide Isabel Marants ting, og jeg købte også lidt ;-) Men det var nu lidt dyrt.. Den paillet jakke er skøn!
lubsi-thinks.blogspot.dk
Julie Mænnchen,
Lækkert at høre, at du fandt noget :) Ja, den er så fin og perfekt her til julesæsonen :)
www.itsmypassions.dk