Home Interior #7

Her har I en smule boliginspiration her på en forholdsvis solrig tirsdag. Billederne er fundet rundt omkring på diverse boligsider. Da jeg selv bliver meget inspirerede af denne slags billeder f.eks. i form af skitser, nye grafiske designs til rammerne på væggen eller sågar indretning her i lejligheden, tænkte jeg at jeg lige ville dele dem med jer også. Det kunne jo være at de også kunne inspirere jer til det ene eller det andet - inspiration skader jo aldrig

Tiden herhjemme går pt. med den sidste forberedelse til min endelige eksamen her i morgen - stresset? jo en smule! Der er produkter der skal styr på, powerpoint præsentation der skal færdiggøres, og lidt nerver der skal dulmes - men sådan er eksamener vel for alle, de skal bare overstås og fejres bagefter - ikke sandt?

Er I også igang med diverse eksamener, eller er de overstået for jeres vedkommende?

-

Some home decor pictures found on different decor web shops I really get inspired by these kind of pictures, and hope you get something out of them too

Likes

Comments

Katrine,
Rigtig meget held og lykke med eksamen. Du skal nok klare det! Og tak for inspirationen - jeg elsker også bare grafiske print og detaljer. Mon du har en svaghed for Ferm Living? ;-)
aphotographicfairytale.blogspot.com
Julie,
Mange tak skal du have ;) Har helt sikkert en svaghed for Ferm Living - så fine ting de får produceret engang imellem :)
www.itsmypassions.dk