Home Interior #9

Indretning af boligen er og bliver bare hyggeligt. Især når vi skifter årstider får jeg en lyst til at omdekorere vores lejlighed. Lige pt. er det lyse nuancer så som hvid, lysegrå & pasteller samt detaljer i bronze der ønskes til lejligheden. Syntes især farvekombinationen på tredje billede er genialt flot sammensat og passer godt ind i smagen lige pt.

Drømmer I om noget bestemt til jeres bolig lige for tiden?

-

A few home interior pictures to inspire you all. I really love the combination of light grey, white, pastels and bronze details. Which colors do you dream about for the home right now?

Likes

Comments

Vipse,
Elsker stemningen på det første billede og særligt bordet med de tykke planker. Er ikke sikker på at jeg nødvendigvis ville indrette mit hjem sådan, men jeg ville ihvertfald gerne komme på besøg i et sådant køkken :)
www.vibenielsen.dk/wordpress
Stine,
Vi er i gang med at omdekorere hele stuen for de penge, vi fik i bryllupsgave, og det er SÅ skønt. Nu går jeg bare og venter utålmodigt på de møbler, vi har bestilt :) Jeg er virkelig vild med de billeder, du har fundet, og farvevalget er helt efter min smag :) /Stine
mereglimmer.dk
Julie Mænnchen,
Lyder da spændende Stine - det er altså også dejligt med nogle planer på boligfronten :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det Line :) Og ja, kunne godt forestille mig at de var svære at få fingrene i, når det ikke må være et langbord - måske det er noget billigere at lave det selv? :) Måske finde et bord med metalramme, fjerne dette og derefter at montere nogle brede planker :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kan jeg sagtens følge dig i :) Syntes også bare det er dejligt, at man kan finde en smule inspiration i billeder som disse og dermed bruge nogle af de ting man ser herpå i hjemmet :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kan godt forstå at det må være spændende med en "helt" ny stue og ja, så må møblerne gerne ankomme hurtigt, når man nu endelig har bestemt sig for noget :) Forresten dejligt at du kan lide de udvalgte billeder, syntes også farverne er lækre! :D
www.itsmypassions.dk
Line,
Det har du helt sikkert ret i. Jeg har også luftet idéen om at lave et selv for manden, men han var ikke så begejstret. Så jeg må nok tage sagen i egen hånd :D
Www.apartofme.dk
Julie Mænnchen,
Ja det lyder som om at du hellere må komme igang selv :) Han skal nu nok blive glad for det efterhånden :D
www.itsmypassions.dk
Zofia Bodi,
Av nogle fede stol! :o Knus www.tresmaaord.dk
www.tresmaaord.dk
Julie Mænnchen,
Det er de bestemt og tak for det :)
www.itsmypassions.dk