Hudpleje / et helt nyt kapitel

I sidste uge besøgte kæresten & jeg Art of style her i Aalborg, som tilbyder behandlinger udført at elever, hvilket resulterer i betydeligt nedsatte priser for f.eks. en ansigtsbehandling (budgettet nikker genkendende). Vi havde begge et gavekort, som vi havde fået via fødselsdage osv. så det skulle benyttes sammen. De fik hurtigt analyseret min hud som sart/tør med tendens til rødme, hvilket var stik imod mine forventninger, da jeg altid har troet at min hud var fedtet/uren...hmmm. Dermed beviser det også, at det godt kan betale sig, at bruge lidt penge på at få fastlagt sin hudtype & bruge de rigtige produkter!

Derfor tilbød de mig en fugt-booster behandling, som gerne skulle forhøje fugtniveauet i huden osv. hvilket resulterede i en meget blød hud efterfølgende. Da jeg meget gerne vil passe på min hud og tilpasse den daglige produktrutine til min "nye" hudtype, søger jeg nu nogle nye produkter/ansigtspleje som kan fylde badeværelseshylden

Her kommer I så ind i billedet, da jeg søger gode tips & erfaringer til gode produkter til en sart/tør hud - Håber I vil dele jeres guldkorn med mig?

-

I am searching for some new skincare product for a delicate and dry skin - do you have some tips or products, that you think I should try?

Likes

Comments

Lise/walkinrunout,
Jeg har rigtig gode erfaringer med Suki - til sart hud.. jeg bruger on/off deres olie til fugt og deres renseprodukter. The organic pharmacy laver nogle helt vildt lækre serums, men de koster rigtig meget, så jeg har dem kun, når jeg har været heldig at få dem i gave :-) Ellers er et godt fugttip, at lægge en fugt-maske inden du går i seng... og altså uden at tage den af igen - jeg har selv den der grønne med et træ på (det er helt væk, hvad mærket hedder - men det fås i Matas), men jeg har også haft Comwells og begge gav utrolig blød hud dagen efter. Pøj pøj med eftersøgningen :-)
www.walkinrunout.dk
Julie Mænnchen,
Okay, det mærke kender jeg faktisk ikke, men der skal helt sikkert ses nærmere på det, jeg kunne jo være heldig at de også virkede på mig :) Og lyder super smart med fugtmasken - sådan havde jeg slet ikke tænkt på at man kunne anvende dem, så mange gange tak for tippene :)
www.itsmypassions.dk
Lullumut,
Jeg har også tør/sart hud og fik en Dermalogica facemapping sidste år. Kan virkelig anbefale dig Dermalogicas produkter, selvom de er lidt dyre. Og så Juhldal olien til ansigtet :-)
www.lullumut.com
Katrine,
Jeg har nøjagtig samme problemer med min hud, som sog har fået sig et ordentligt boost, efter jeg er begyndt at bruge Anne Marie Börlinds skønne produkter. Min hud er altid gennemfugtet og rødmen er på tilbagetog. De forhandles bl.a. gennem Elsebeths i Nørresundby og kan varmt anbefales :-)
au-dela-blog.blogspot.dk
Rikke,
Jeg vil helt klart anbefale origensprodukter, de er rigtig gode. Har selv en tør/sart hud, specielt her om vinteren, så har diverse produkter derfra bl.a en fugtmaske, som man kan sove med om natten og så har man lækker hud næste morgen. Det gode ved produkterne er også, at de er meget naturlige og der er ikke alt mulig i dem :) Knus Rikke
Sundtogsjovt.blogspot.com
Julie Mænnchen,
Har også haft deres produkter med i overvejelserne, så er godt at høre, at du kan anbefale dem :) Og lyder også godt med olien, pt. bruger jeg selv en mandelolie - elsker olie il ansigtet, det virker bare :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Okay, det lyder også godt med en ordenligt frugt boost! Tror virkelig også at det er vejen frem for sådan en hudtype som vores :) Skal helt sikkert lige se nærmere på de produkter du omtaler, de lyder til at gøre det rigtige! ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lyder bare så lækkert med en maske, som kan bruges om aftenen/natten - meget nemt & skønt med et lækkert/blødt resultat :) Helt sikkert også vigtigt at der ikke er alle mulige tilsætningsstoffer i dem, da det hurtigt kan skade huden & frembringe en træls rødmen, så det lyder godt - tak for tippet :)
www.itsmypassions.dk
Pernille
,
Jeg kan anbefale dig at prøve ansigtsmaskerne fra JorgObé, som alle snakker om lige for tiden. De er faktisk rigtig gode, og så indeholder de ikke alt muligt snavs, som så mange andre hudplejeprodukter hør. Jeg har samme hudtype som dig, og især peel off masken virker rigtigt godt. Hvis du holder dig opdateret på JorgObés hjemmeside (jorgobe.dk) eller på deres facebookside, så kan man nogle gange købe dem til nedsat pris. De kan også købes i Matas og vist nok også i Magasin :) Ellers har jeg også hørt, at det skulle være rigtigt godt for huden at få en ansigtsbehandling engang imellem.
sigrid,
Hej . Jeg bruger flere timer om dagen på, at undersøge ting omkring huden. Men desværre først efter at min hud i fleeeeeeeere år er blevet voldsomt fejlbehandlet og jeg ikke vidste bedre. Fik taglknopper på hagen for ca. 3 år siden. Jeg læste at varmt vand åbnede ens pore, så igennem lang tid, skulle der bare vaskes og skrubbes =( Jeg tog laaaaaange varme bade og skrubbede huden voldsomt. Og gik så til en kosmotolog for et år siden ca. Hun sagde at jeg havde pæn hud, men meget tør hud og med lidt taglknopper på hagen =( Jeg tror faktisk at de taglknopper kom af en creme fra vichy, til uren hud, fordi jeg i et stykke tid havde fået en lillle smule uren hud, men jeg skulle bare havet ladet det være!! Men begyndte på den creme og fik de skide talgknopper, hvor jeg bare ikke vidste dengang nok om huden, så jeg har fejlbehandlet min hud i såååååååååå lang tid. Og hende kosmotologen jeg var hos, sagde at jeg ville have godt at diamantslibninger og aha, faktisk nu idag ved jeg ikke hvorfor hun har tilbudt mig de behandlinger til min hud.. Jeg har aldrig haft acne acne, og hun har på et år givet mig 15 behandliner =(( Det har ødelagt min hud fuldkommen. Med rigtig ru hud, karsprægninger på kinderne, ødelagt hudbarrier, dybe huller i huden, nærmest allergisk hud!! Jeg kan ikke lade vær med, at være glad når jeg læser jeres fejlbehandlinger, for det er ikke i nærheden af hvor dum jeg har været!! Er ved at græde mens jeg skriver det her. For mine problemer er så store at jeg drømmer om det her, og mit fravær fra skole osv., skyldes min lorte hud! Mit budskab i det her jeg vil skrive, er at flip ikke ud over lidt uren hud, men pas på din hud. Begynd ikke med panik som jeg over et lille problem og undgå for hård vask og dybe loooooooooooooorte peelinger. Gal jeg er bare total dum dum dum, de her ting ved man da... Men har ikke været klog nok og informeret korrekt og godt nok! Og nu ved jeg rent faktisk ikke hvad jeg skal gøre.. For noget skal der gøres føler jeg! Kommet ind i e
..