Ideer til julens ønskeseddel

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

Hvis I ikke allerede har sammensat årets juleønskeseddel, så kan I forhåbentligt finde inspiration i de ønsker, som jeg har fundet her ovenover. Jeg er ikke den hurtigste til at få sammensat min ønskeseddel, så hvis I er lidt ligesom mig, så kan I stadig nå at tilføje og tilrette, inden den sendes ud til famile og venner

Jeg ved faktisk ikke helt hvad der står øverst på ønskesedlen i år, da alle tingene her ovenover snildt kan bruges. Dog er jeg ret vild med Daniel Wellington modellen med sten i stedet for numre - et ur som I blandt flere kan spare 15% på denne jul, med koden "holidayjulie" De tilbyder desuden gratis fragt og juleindpakning af de flotte æsker - tilbuddet gælder helt til d. 31. dec. så I kan snildt nå at købe årets julegave med koden inden jul

Den smukke grønne top fra Kjær København, de pæne croco handsker fra Markberg og det bløde grå tørklæde fra Moss måtte gerne ligge under træet i år - ja, jeg kunne blive ved!

Hvad står der på Jeres ønskeseddel i år?

My Christmas wishes this year. I especially love the beautiful green top from Kjær København, the croco gloves from Markberg, the cozy grey scarf from Moss and the Daniel Wellington watch with the stones instead of traditional roman numbers - remember that you can get 15% off your Christmas order at Daniel Wellington by using the code "holidayjulie" and get free worldwide shipping too!

What do you have on your wishlist this year?

Likes

Comments

Ida,
Rigtig lækre ting du har fundet frem Julie :) Jeg ønsker mig også et Daniel Wellington ur og så står der lidt bolig ting på listen :)
www.idasblog.dk
Christinna C,
Det er nogle frygteligt fine ønsker du har dig. Jeg er især vild med tasken, den er lige mig. På min ønskeseddel står der primært bøger. Alle kan få råd til en bog af en art, og jeg elsker at læse.
www.hverdagsscenarier.dk
Sanne,
Uh, jeg kunne godt bruge alle tingene :)
sannenoerbjerg.dk
Stine // KISS KISS BANG BANG,
Nr. 4 er virkelig flot, wow!
stine-ebbesendahl.dk
StyleStories,
Tasken er godt nok fin, den kunne jeg blive ret glad for :-)
stylestories.dk
Isabella Pernille,
Sikke en masse skønne ønsker du har :D Min ønskeseddel består mest af ting til lejligheden og sportstøj. Jeg burde egentlig have skrevet nogle smykker på, for det mangler jeg virkelig. Men jeg har sendt min ønskeseddel til dem der skal have den, så jeg kan ikke nå at rette den til :)
www.isabellapernille.dk
Vipse,
Ringene nr 2 (dog i sølv) og nr 6 kunne godt finde vej til min ønskeseddel - ihh hvor er de fine!
www.vibenielsen.dk/wordpress
Liselotte / Everyday-Couture.dk,
Er så vild med huen og t-shirten med blonde <3 / Liselotte
www.everyday-couture.dk
glamdevils,
Amazing wish list. I love your picks. The boots, top and the cool black watch are my favorites! xx
www.glamdevils.com
Karina,
Virkelig nogle lækre ting du har fundet ;)
fashgirl.dk/