If you can believe it - the mind can achieve it

Især hende den sidste er meget Carrie ala Sex and the city - syntes I ikke?

/Sponsoreret indlæg/

Vila har netop skudt en kampagne i gang, hvor de sætter fokus på selvtillid - endnu et sponsoreret indlæg, som jeg virkelig kan stå inde for - det er jo de bedste! Som den lille video herover også viser, er det med at have selvtilliden til at samle sig selv op, når man møder en form for modstand (det er jo svært at komme igennem et helt liv uden nederlag ikke?) Men ideen er, at kunne finde modet & troen på sig selv, til at kunne fortsætte med rejst pande - en ting der ofte er nødvendigt igennem livet for ikke at gå ned med flaget, når tingene ser sorte ud.

Vila´s dygtige designer Lene Viuff forklarer hvorfor netop denne kampagne er så perfekt for brandet: “Confidence beskriver den selvsikkerhed, som vi hos VILA gerne vil give til vores unge kvinder, når de vælger enten komplette looks eller individuelle styles fra vores kollektion. Den følelse, man får, når man har et sæt på, som bare føles som en naturlig forlængelse af ens stil. Når vi i VILAs designteam arbejder med vores kollektioner, lægger vi stor vægt på at skabe trend-historier, materialer, farver og detaljer, der er feminine, sensuelle og selvfølgelig i tråd med de trends, vi ser på fashion-scenen. Kollektionen skal give vores kunder selvtillid, når de står i prøverummet.”

Syntes det er skønt at falde over en sådan kampagne, da det giver et indblik i andres liv & daglige fejltrin for den sags skyld - hvilket gør, at man ikke føler sig helt alene & klumset, når man snubler i sine stiletter midt på vejen, bruger 5 min på at parkere sin bil i båsen, kommer til at vælte stakken med dåser i supermarkedet el. andet lignende. Derfor kan jeg også godt lide, at minde mig selv om alle de gode ting ved mit liv, hvis man oplever en dårlig dag - Always look on the bright side of life ikke sandt
Hvad gør I for at finde selvsikkerheden frem fra gemmerne - et citat, en hjælpende ven/veninde eller noget helt tredje?

Likes

Comments