Imens det regnede..

Midt under skybruddet igår, var vi til konfirmation hos min fætterVi var allesammen samlet i et telt, så lad os sige, at vi oplevede vores del af regnen..Men hyggeligt var det nu alligevelVi fik god mad og drikke (bare kig menuen!)
Kjolen jeg havde på er fra H&M - og sikke en historie den efterhånden har tilegnet sigKøbte den "første" gang i London - men efter et lille misforståelse mellem mit strygejern og crepe stof, måtte jeg på jagt efter en nyHar været igennem alle H&M butikker, hvor medarbejderne i én af butikkerne, formåede at vise mig en playsuit, da jeg spurgte efter kjolen..hmmTiden gik og til sidst fandt jeg den, dagen før den skulle i brug (snak lige om held?) Og glad er jeg for den! 
-
Just wanna show you my beautiful and much wanted dress from H&MI first bought this dress in London and then I accedently ruined it with my iron.. But then after some time looking in all H&M stores in Aalborg - I got the last one! 

Likes

Comments

MMac,
Du er super inspirerende. Da jeg også er studerende er det sjovt at læse hvordan anden studerende lever og skriver på sin blog.

Håber du kigger forbi min blog og evt. også finder mig interessant
jeg skal ihvertfald være fast læser hos dig :-)
www.blogger.com/profile/09874115746679015249
Julie,
Mange tak skal du have :) altid dejligt med lidt ros!
Kigger lige forbi din blog også :)
www.blogger.com/profile/11791865467849276019