Inspiration til ønskesedlen / Julens ønsker

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

Det er jo optimalt at dele julens ønsker her på bloggen, så I lige kan nå at tilføje til ønskesedlen eller finde inspiration til en gave I skal give. Min ønskeseddel er ofte en blanding af bolig, tøj, smykker & accessories, som det også ses her ovenover

Jeg er specielt vild med (det hele faktisk!), men de flotte pods fra byBiehl, Muubaa læderjakken, de smukke Markberg handsker & de rosa guld smykker fra Jane Kønig er blandt favoritterne denne jul. Selvom man ofte kan have svært ved at finde ønsker at putte på ønskesedlen, så er jeg blevet god til at nedskrive mine ønsker med det samme jeg falder over noget spændende, så jeg er sikker på at det kommer med. Jeg elsker både at give & modtage gaver, det er så dejligt at se familien & kærestens glade & overraskede ansigter, når de åbner en gave - elsker julen!

Har I købt alle jeres gaver for i år, eller mangler I stadig et par stykker som mig?

-

A few inspirational Christmas wishes from me. I just love (pretty much all on this collage), but I especially love the byBiehl pods for a bracelet, the rosegold jewelry from Jane Kønig, the lovely Markberg gloves and the beautiful Muubaa leather jacket!

Likes