Inspiration til ønskesedlen / Julens ønsker

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

Det er jo optimalt at dele julens ønsker her på bloggen, så I lige kan nå at tilføje til ønskesedlen eller finde inspiration til en gave I skal give. Min ønskeseddel er ofte en blanding af bolig, tøj, smykker & accessories, som det også ses her ovenover

Jeg er specielt vild med (det hele faktisk!), men de flotte pods fra byBiehl, Muubaa læderjakken, de smukke Markberg handsker & de rosa guld smykker fra Jane Kønig er blandt favoritterne denne jul. Selvom man ofte kan have svært ved at finde ønsker at putte på ønskesedlen, så er jeg blevet god til at nedskrive mine ønsker med det samme jeg falder over noget spændende, så jeg er sikker på at det kommer med. Jeg elsker både at give & modtage gaver, det er så dejligt at se familien & kærestens glade & overraskede ansigter, når de åbner en gave - elsker julen!

Har I købt alle jeres gaver for i år, eller mangler I stadig et par stykker som mig?

-

A few inspirational Christmas wishes from me. I just love (pretty much all on this collage), but I especially love the byBiehl pods for a bracelet, the rosegold jewelry from Jane Kønig, the lovely Markberg gloves and the beautiful Muubaa leather jacket!

Likes

Comments

Ida / Fashionlab,
Ihh, hvor har du mange flotte ønsker :) Tasken fra Markberg står også højt på min ønskeliste. Og så ville jeg tilmed elske at eje handskerne fra samme brand, jakken fra Muubaa og en masse Royal Copenhagen stel :)
www.fashionlab.dk
Katrine Guldbæk,
Åh, jeg vil gerne have det hele på collagen! Især tingene fra Royal Copenhagen og læderjakken :D
katrineguldbaek.dk
Julie Mænnchen,
Den er bestemt også flot :) Og hvor dejligt at du "allerede" er færdig med dem, jeg er også næsten ved at være færdig ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak Nanna, dejligt at du kan lide dem ;) Ja ikke? - jeg er vild med den!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Godt at høre Karina, håber i hvert fald I kan bruge det :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Samme her, så kan sagtens følge dig :D Og ja, dem er der vist altid nogen af, når man skal købe julegaver ;) Så ja, håber du finder noget til dem!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kan jeg sagtens forstå, den/de er simpelthen også bare så fine & meget anvendelige :) Lyder som om du også godt kunne bruge det hele, lige som mig ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kender godt den følelse :D Men ja, det er også nogle fine ting!
www.itsmypassions.dk
Guapizimo,
Øreringene (nr. 4) er godt nok flotte og så ville jeg ikke have noget imod at eje sengetæppet fra Ferm Living! Jeg er slet ikke gået i gang med at købe gaver, skal ikke købe voldsomt mange, så når det forhåbentligt på lørdag :)
www.guapizimo.com
Julie Mænnchen,
Lyder godt at du kan lide de ting jeg har fundet frem og ja, det er bestemt også nogle af mine favoritter :) Så må du have held & lykke med gaveindkøbene på lørdag ;)
www.itsmypassions.dk