Inspiration til rejsetasken

Sommeren er jo over os (hvis man overhovedet kan sige det, med alt det regnvejr..) Men lige meget hvad, så er det tid til at pakke en rejsetaske til flyet, hvis man er så heldig at have fået en rejse. Derfor har jeg fundet de ting, som jeg normalt ville pakke til en flytur sydpå. Jeg kan altid godt lide at have lidt forskellige ting med til underholdning, som her både indeholder et magasin, en chick-lit bog, musik & sidst men ikke mindst et spil kort, så man kan tage en kamp eller to mod kæresten!

Har I nogle tips eller ideer til andre ting man kunne medbringe, for at få den mest behagelige tur?

-

Some of the things I would pack for a flight trip, starting a holiday

Likes

Comments

Didda,
Det er faktisk et rigtig godt indlæg :) Jeg er meget til de samme ting, men oftest er det mest telefonens spil og musik der er i brug. Og en god pude - altefter flyveturens længde :)
www.idasblog.dk
Nicoline Berthy,
Virkelig fint indlæg! Jeg ville selv tage mange af de samme ting med, men som Ida også skriver er det oftest min telefon der står for underholdningen. :)
byberthy.blogspot.com
Julie,
Godt I kan bruge det, er jo altid skønt at høre :) Ja, et spil eller to på mobilen er altså heller ikke til at undvære og en pude er også guld værd - en lille praktisk en :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tusind tak :) Ja, mobilen er nu en god ting at have med til underholdning!
www.itsmypassions.dk