Inspirerende frisurer #2

Da jeg brugte hele dagen igår med maling på hænderne, bukserne (..og skoene) efter at have malet hus med mine forældre, blev der ikke meget overskud til snak her på bloggen. Men tilgengæld får I så to indlæg idag - er det ikke en ok deal?

Søndagen skal bruges på ren afslapning, derfor håber jeg også at have mulighed for at afprøve nogle af disse frisurer, især de fine "knuder" må jeg prøve og evt. et par fletninger ned af siden?

Er I forresten klar på en lækker konkurrence her senere idag? Hvis ja, så husk at kigge ind eller hold jer opdateret på bloggens facebookside, hvor jeg annoncerer starten

I would love to try out some of these beautiful hairstyles and especially the "knot" versions looks so pretty - a must-try this Sunday!

Likes

Comments

Gittemary,
Så smukke! :))) Knus!
Gittemary.com
Karina,
Flotte frisure ;) Lækkert med noget inspiration ;)
fashgirl.dk/
sortegrisen,
Det er så fucking hårdt at male, haha, så synes bestemt det er en go' og fair deal med to indlæg i dag :) Og tak for dejlig hår-inspiration! :) Pernille
www.sortegrisen.dk
Stine // KISS KISS BANG BANG,
Årh så fint! <3
stine-ebbesendahl.dk
Julie Mænnchen
,
Godt at du kan lide dem søde :)
Julie Mænnchen
,
Godt at du kan bruge dem, syntes også selv det er dejligt med lidt inspiration til frisuren :)
Julie Mænnchen
,
JA! Jeg var også så smadret bagefter... :) Og godt at høre, at det er okay ;)
Julie Mænnchen
,
Ja, det er nemlig rigtig fint med den lille knold der, det må jeg også lige prøve en dag :) Og fedt at du kan bruge inspirationen!
Julie Mænnchen
,
Godt at høre Stine! :D
Julie Mænnchen
,
Great to hear! :)