Jane Kønig // Konkurrence

Så blev det endelig tid til at præsentere denne fine konkurrence i samarbejde med Jane Kønig, hvor I kan være så heldige at vinde et par af disse ovenstående smukke øreringe som par - begge to øreringe, som jeg selv er super glad for og ofte bruger. Præmien har en værdi af 650 kr.

Alt I skal gøre for at vinde er

"Like" det par øreringe I helst vil vinde via facebook ikonet - her eller her

"Like" bloggens facebook side - her

&

Følge bloggen via Bloglovin - her

Og selvfølgelig lige huske at skrive en kommentar her til indlæget, med hvorfor lige netop du skal vinde

Håber I har lyst til at deltage i denne konkurrence og held & lykke til jer alle sammen! Konkurrencen løber til og med mandag d. 24/9

-

This is only for my danish readers

Likes

Comments

Alberte Wissing,
Ihh nogle fine smykker. Helt vidunderlige! Alle 3 ting er nu udført, og jeg krydser fingre for at heldet er med mig, for jeg vil så gerne vinde :)
albertewissing.blogspot.com
Maiken
,
Wuhu :-))))
julie lillegaard
,
Nøøøj, de er flotte! Jeg skal vinde, fordi verdens sødeste dame har fødselsdag lige om lidt og ønsker sig de fine med fjeren så meget! ...Arj, vent! Nok er jeg en fantastisk veninde, men hvis jeg fik så smukke smykker i hænde, ville jeg måske nok blive nødt til at gå lidt med dem selv ...men vi ku' deles om dem så. På den måde ville to damer blive smukke og glade på skift! Jeg liker og følger og gør ved :) KH Julie
katja hjørvang nielsen
,
Man har jo helt lyst til at vælge begge par. De er super smukke... Mit valg bliver dem til venstre :) jeg har delt til både højre og venstre og nær og fjern og er med de forskellige steder :) KH Katja
Craving For Becoming,
Tja, vil bare blive glad for at vinde :) Jeg er ikke sådan en der nogensinde vinder noget, så det vil være skønt at prøve det lidt oftere.
www.cravingforbecoming.dk/
Camilla,
Hvor er det nogle fine øreringe hun laver. Har længe ønsket mig et par, men på en su er der ikke altid lige så meget luft i budgettet. Jeg vil føle mig ovenudgående lykkelig; jeg kan ligesom forestille mig selv komme gående ned af strøget med øreringende, og hvordan de bare fuldender mig! Ville blive ubeskrivelig glad, hvis jeg fik æren af at vinde et par de smukke øreringe.
frkspanggaard.wordpress.com
Tanja
,
Vil altså også gerne snart vinde :) Vil passe godt sammen med min nye iphone 5 udsmykket det dette iPhone 5 cover http://lux-case.dk/apple/iphone-5/covers.html .. Nå men jeg vinder nok på et tidspunkt :) Er jo ikke den eneste der gerne vil vinde hehe. En ide kunne være at lave konkurrence lidt oftere?
Mia Skov Kirkegaard
,
Jane Kønig kom til mig!! Der er liked ;-)
Caroline,
Hej fed konkurrence håber at du vil tage et kig på mn blog! Det ville betyde MEGET :-) //Caroline
www.Danishperspective.blogspot.com
Julie,
Konkurrencen er desværre afsluttet og vinderen er fundet :) Men kigger da bestemt lige forbi din blog
www.itsmypassions.dk