JEG HAR GJORT NOGET VILDT!

For en små to uger siden, satte jeg mig til rette foran mit lille hjemmekontor og gjorde noget vildt! Jeg købte nemlig noget, som har stået højt på min ønskeliste længe - noget som kommer helt fra den anden side af Atlanten af

I kan få et kæmpe hint med en vognstang, hvis I kigger forbi min instastory @itsmypassions. Men det er noget, som jeg har sparet op til og set frem til at bruge en del af min lønseddel på - hårdt tjente penge, som blandt andet skulle bruges på dette køb ♡ Måske I kan gætte hvad jeg har købt?

I får det i hvert fald at se inden længe - kan nemlig ikke vente med at tage billederne

Dejlig aften til Jer piger

-

I have done something wild - I have bought something from across the Atlantic and have received it today! I am so happy and can not wait to show you, what I have bought! If you stop by my instastory @itsmypassions, you can get a sneakpeak of my new buy


  • Mode
  • Near Aalborg

Likes

Comments

Camilla Cecilie ,
Nøj det glæder jeg mig til at se 😊
cfashion.dk
Itsmypassions
Itsmypassions,
Kan jeg godt forstå 😉
nouw.com/itsmypassions
Tina KH
,
Den er meget charmerende, og den ville også passe ind i mit hjem:-) Forstår godt du har sparet sammen til den, godt køb:-)
Itsmypassions
Itsmypassions,
Ja, det er dog ikke skabet jeg har købt - men noget helt andet og ligeså fint! 😊 <3
nouw.com/itsmypassions
kathrine
,
Må vidst forbi instagram for at se hvad det er du har købt for dine mange penge og lønseddel. Hvad mon det er? 😊 Spændende!

Rigtig god onsdag!
http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/
Itsmypassions
Itsmypassions,
God idé 😊 Er så glad for købet!
nouw.com/itsmypassions