JULE-TID

Selvom jeg har arbejdet størstedelen af denne weekend, har jeg også fundet lidt tid til julekalender, julemusik og julelys på altanen, som vi fik sat op her i weekenden. I skal derfor lige have et kig ind i vores jule-hjem. Der kommer lidt nyt pynt til hvert år og jeg kan vist godt indrømme, at jeg har ALT for meget julepynt til vores102 kvm. I år har de fine Nobili snekugle fyrfadsstager fra Kähler og den store stjerne i jern fra Cozy Room, fundet vej hjem til os. Fyrfadsstagerne giver det fineste lys om aftenen, når lyset finder vej ud af de mange små huller og stjernen giver et råt udtryk til vores skænk i stuen

Det er så hyggeligt med julepynt og lige nu sidder jeg og fryder mig over vores fine lys på altanen - det er bare så hyggeligt. Har I også tilføjet nye ting til samlingen af julepynt i år?

-

My favorite spots in our December home. I really love Christmas and this year, I especially love our new Nobili tealights from Kähler. They are so beautiful, when they get lit!

  • Bolig

Likes

Comments

kathrine,
Hvor er det bare fint hos dig, har desværre ikke købt noget nyt, men vil så gerne have de julesager fra kahler, de kugler og juletræer! <3.
www.blogbykathrine.bloggersdelight.dk
Itsmypassions
Itsmypassions,
Mange tak! 😃 De er også så fine - har heller ikke købt så meget i år, men lidt skulle der til 😉
nouw.com/itsmypassions
Sanne,
Rigtig fine stemningsbilleder <3
www.sannenoerbjerg.dk
Itsmypassions
Itsmypassions,
Tak 😃 Det er så hyggeligt med jul! <3
nouw.com/itsmypassions
Eline Tychsen,
Det ser SÅ hyggeligt ud <3
www.elinetychsen.com
Itsmypassions
Itsmypassions,
Tak søde - godt at du kan lide det 😉
nouw.com/itsmypassions
Stine / Lille My,
Itsmypassions
Itsmypassions,
Tak <3 😊 Elsker julen
nouw.com/itsmypassions
bydai
bydai,
Det er nogle virkelig fine billeder! :O
nouw.com/bydai