JULEFERIE I LOUNGESÆT

Bluse: Aluka
Bukser: Aluka
Jakke: H&M (find lignende her - nedsat med 50%)
Sneakers: New Balance
Hue: H&M (find lignende her)
Halskæde: Jukserei
Barnevogn: Basson Nordic Lux

Godt Nytår piger Jeg håber at I har haft en dejlig aften og ja, en Glædelig Jul

For lige at starte med julen, så holdte vi for første gang jul sammen og lagde også hus til. Siden Anders og jeg fandt sammen for 12 år siden, har vi altid holdt julen hver for sig - med hver vores familier. Men i år, holdte vi det sammen som lille familie og havde inviteret mine forældre, min lillebror & Anders' mor herhjem til os.

Min mor lavede maden, da jeg ikke helt turde at kaste mig ud i det, uden at have afprøvet det først og Anders' mor sørgede for mandelgaven. Så alt vi skulle gøre, var at dække bord og sørge for hyggen. Og det blev en rigtig hyggelig aften!

Solen kiggede frem idag, så vi pakkede Laura i barnevognen og gik en tur igennem vores lille forstad. Heldigvis holder vores lokale bager stadig åbent, så jeg kunne få en kaffe med på turen. Siden juleferien blev skudt igang, har jeg faktisk ofte haft "uniformen" her på. Sættet er fra Aluka, som en lokal designer fra Aalborg står bag. Hun syer tøjet på bestilling, for at undgå spild, hvilket er så fin en tanke!

Jeg er ret vild med farven samt den fine flæse på blusen, som gør at sættet også kan bruges til hverdag.
Det kan jo styles på mange måder og jeg overvejer at prøve at bryde det op og bruge blusen med jeans og støvler. Bukserne kunne man f.eks. bruge med en t-shirt eller strik og sneakers

Likes

Comments

ByLauraDenis
ByLauraDenis,

Ej, hvor lyder det som en hyggelig jul! Og outfittet er simpelthen så fint! 🥰

nouw.com/bylauradenis