Julegaveinspiration - under 100 kr.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Måske er der stadig et par stykker af jer derude, som står og mangler den sidste lille gave til juleaften - den der lille gave, som bare altid er så svær at finde på, indenfor et budget. Derfor har jeg samlet en oversigt over gaver til 100 kr. eller derunder, hvor den billigste koster helt ned mod 39.95 kr. Man kan nemlig få rigtig mange lækre ting til billige penge, hvor jeg især kan anbefale kobber cylinderne, som vi også har stående herhjemme

Så hvis I lige står og mangler dén der ekstra gave - en gave til veninden, kusinen eller lignende, så er det med at kigge med her. Lækkert med så mange ting man kan finde på budget og hvis I lige står og mangler en gave til 200 kr. ja, så kan I jo bare købe flere af de ovenstående ting!

-

An inspirational collage for Christmas presents on a budget

Likes

Comments

Karina,
Jeg har købt alle julegaverne :)
www.karina-blog.dk/
Nanna Says,
Jeg har heldigvis styr på alle gaverne for i år, men ikke desto mindre er det skøn inspiration alligevel :-) Kopper-interiøret er jeg altså kæmpe fan af! Og glimmerneglelak kan man ikke have for mange af ;-) Rigtig glædelig jul, Julie.
nannasays.dk/
Ida / Fashionlab,
Kobber, Essie lakken og viskestykkerne ville jeg elske at finde under mit træ i morgen! :) Og god ide til et indlæg Julie! Jeg var, især da jeg var yngre, på gavefod med rigtig mange veninder, og det var altid et besvær at finde gaver i det prisleje vi gav for :) Nu er jeg dog gået ned til kun at give julegave til min bedste veninde. Vi har kendt i hinanden i 22 år, så vi har ikke noget loft på gavebudgettet. Det gør det lidt nemmere :)
www.fashionlab.dk
Julie Mænnchen,
Dejligt at høre Karina :) Jeg er egentlig også færdig for i år :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det Nanna, men det er bestemt dejligt at høre :) Og dejligt at høre, at du kan lide de ting jeg har fundet frem her, der er altså rigtig mange lækre ting under 100 kr. :D Rigtig glædelig jul til dig også Nanna :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja ikke - ville bestemt også gerne finde nogle af disse ting under træet :) Men ja, tænkte at der muligvis var nogle derude, som lige manglede den der sidste gave og så kunne de lige få lidt inspiration herfra i hvert fald :) Men lyder hyggeligt med gave-traditionen med din veninde! ;)
www.itsmypassions.dk
BRUUN by BRUUN,
Vi køber kun gaver til børnene i min familie, og til vores kærester, så det er egentlig meget nemt. Jeg er en sucker for kobber, lige for tiden, og jeg ville bare elske både lysestagerne og vaserne :-) /Linda
www.bruun-by-bruun.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det lyder forholdsvis nemt :) Kobber er altså også bare for lækkert at se på :) Elsker også allerede de få kobberting, som jeg har introduceret til lejligheden ;)
www.itsmypassions.dk