JUMPIN - can´t live without

Nu har jeg haft en lækker dragt fra Jump In på besøg i et par månederr nu, og den forlader helst ikke min side igen! Jumpin var så søde at give mig en ”grey candy original” – og jeg har nærmest levet i den, lige siden den blev afleveret på mit dørtrin af en rar postmand.

Netop denne dragt er lavet af 80 % bomuld & 20 % polyester, og den er lidt tykkere end normalt, hvilket betyder at den er dejlig varm og perfekt her i vintertiden. Dragterne kan fås i et væld af farver og varianter – der findes f.eks. en dragt til både sommer & vinter, hvilket er meget praktisk. Man har jo heller ikke det samme tøj på sommer & vinter.

Havde aldrig troet at sådan en dragt ville blive så uundværlig – har selv købt en lignende til min kæreste, og han er heller ikke glad for at smide hans til vask!. Den er perfekt netop fordi det er en dragt – en sammensmeltning af et par joggingbukser & en sweatshirt – uden at den deler sig på midten! Hvilket bare gør den det hele værd

/sponsoreret indlæg/

Har I forresten set, at Google Friend Connect-boksen er fjernet & erstattet af en Facebook-boks i stedet, hvor I kan følge bloggen via Facebook, hvor jeg også opdaterer med dagens indlæg, tips, lagersalg og meget mere Google-boksen blev fjernet, da den allerede var stoppet med at virke på min blog, derfor så jeg ingen idé i, at den fortsat figurerede på bloggen – så kig gerne forbi Facebook

-

This Jumpin is just pure perfection – the ultimate suit for a night in front of the tv This version is called “Grey Candy” and made of 80% cotton and 20% polyester – so warm & cozy Best of all is – it doesn´t split in the middle like a sweater and sweatpants

Likes

Comments

Marica,
EJ jeg synes altså de er ret fede. Jeg overvejer kraftigt selv at købe en. iiii misundelse herfra - især på tømmermænds dage eller dage hvor man ikke gider, at gøre noget ud af sig selv alligevel :-)
maricatwieser.blogspot.com/
Mette - fashionnursing,
Ej hvor jeg glæder mig til at modtage min. Har simpelthen tænkt på den hundrede gange her i kolde tider ;) Din er også ret sej!
fashionnursing.dk
Christina,
De er også bare lækre :) Vil gerne selv have en, har bare ikke lige haft pengene til at give ud af ;)
www.myfashionportrait.blogspot.com
Craving For Becoming,
Årh, hvilken farve har du købt til din kæreste? :) Du ser jo fantastisk ud i din jumpin! Jeg har samme model + farve som dig - købte endda også én til min kæreste (bare i sapphire-original modellen) :)
www.cravingforbecoming.dk/
Julie,
Ja - og i weekendenderne er den bare uundværlig!
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja, håber også snart den kommer frem :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Så må du i gang med en opsparing :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Mange tak skal du have og ja, den er bare så fin med det lyserøde rundt omkring :) - Købte en blå version til ham
www.itsmypassions.dk