Justian Kunz AW13 / til modeshow i Kolding

Her får I en ordenlig håndfuld billeder fra Justian Kunz modeshowet i Kolding, som jeg fredag deltog i sammen med nogle søde bloggere fra Aalborg. Vi fik plads på første række med adgang til flotte mønstrede drikkevarer, sushi, snacks & goodiebags med lækkert indhold

Temaet på showet var "Danmark I Helvede" hvilket var understøttet af mørke vinterfarver & lettere dramatisk musik, især da de fantastiske kjoler kom ind på catwalken. Jeg har udvalgt mine favoritter fra showet, hvor jeg især er vild med pelskreationerne, brugen af fjer/anderledes materialer & den meget dramatiske brudekjole, som fyldte det meste af catwalken. Alt i alt et meget flot show med god mulighed for at tage billeder pga. modellernes langsomme tempo (guld værd!), god forplejning, flot belysning osv.

Har I nogle favoritter af disse ovenfor?

-

I attended a fashion show last Friday with a few nice bloggers from Aalborg, where Justian Kunz showed off his AW13 collection with the theme "Denmark in Hell". The music was dramatic and the pieces great - I expecially love the use of feathers and unusual materials

Likes

Comments

Rebel Against Yourself,
Åh den fjerkjole der -så smuk! :) //Charlotte
www.rebelagainstyourself.dk
Julie Mænnchen,
Den var nemlig bare noget så smuk & meget gennemført :)
www.itsmypassions.dk
Lise/walkinrunout,
Jakken på 4. billede - kan ikke helt se om det er uld - men den er i hvert fald flot ;)
www.walkinrunout.dk
Julie Mænnchen,
Den er nemlig rigtig flot og har nogle fine detaljer på ærmerne :) Og ja, tror også det er noget uld af en slags
www.itsmypassions.dk
Frk. Løkkegaard - minimized,
Jeg synes nok det var dig jeg så, men var ikke sikker... :-) Jeg er helt vildt med den sorte kjole med skindstykkerne på, og så var der en sort skjorte med pufærmer, som hun bar sammen med en brun nederdel - den er jeg også ret begejstret for :-)
minimized.bloggersdelight.dk
Julie Mænnchen,
Jamen ja, det var sørme mig :) Du må lige komme over og sige hej næste gang så ;) Ja, den sorte kjole med skindstykkerne - den var så smuk, det kan vi sagtens blive enige om!
www.itsmypassions.dk
Katrine Guldbæk,
Så fine billeder du fik taget Julie. Håber I havde en dejlig aften og er liiiidt træt af, at jeg ikke kunne komme med. Det må blive næste gang :-)
katrineguldbaek.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak skal du have søde Katrine :) Vi havde nemlig en super hyggelig tur & god aften, så ja, du må hellere med næste gang :)
www.itsmypassions.dk
Sofies closet,
Tørklædet på model nr. 3 er altså virkelig lækkert, ha ha ;-) Og super flotte billeder du fik taget. Tak for en hyggelig aften! :D
www.sofiescloset.dk