Kari Traa / Nyt fitness gear

/Sponsoreret/

Jeg har jo som sagt intensiveret træningen på det sidste (det er jo bikinisæson og de ekstra kilo måtte jo gerne forsvinde). Derfor har jeg været så heldig at få lov til at afprøve dette sæt fra Kari Traa i samarbejde med Din sport. Det består af et par cabribukser i sort & en butterfly top i pink. Begge to er bestilt i en str. M/M, som jeg vil mene passer en str. s/m eller deromkring. Det er super behageligt at have på, da man næsten ikke mærker at det er i brug og sættet er super elastisk, så det sidder godt til alle steder. Disse styles fås i flere motiverende farver, så det er bare med at vælge (se desuden hvor godt det passer til mine pink træningssko..)

Priserne er fornuftige og begge styles er pt. sat ned fra 300 kr. til 199 kr., så der er mulighed for at afprøve dem meget billigt lige nu. Jeg er i hvert fald positivt overrasket over både kvalitet samt materialevalg, så det er tommelfingeren i vejret herfra!

Har I prøvet træningstøjet fra Kari Traa - eller hvad bruger I under træning?

-

I have been testing these fitness items from Kari Traa. I got the pink butterfly top and the black tights, which is both quite elastic and feels great on the skin. I really love the fit and the motivating colors, which is great for a day at the gym

Likes