Kender du MenuCard - et godt tilbud

Jeg har fået muligheden for at tilbyde jer, jeres helt eget MenuCard - GRATIS!

Hvad er det så? Jo, MenuCard er et rabatkort, hvor du kan spare mellem 30-50% på over 170 restauranter i København, Odense, Aarhus & ikke mindst Aalborg - desuden er der også rabat at finde i nogle provinsbyer. Og der kommer hele tiden flere restauranter til - hvor godt lyder det ikke? Rabatten gælder typisk op til 4-6 personer af gangen - så du kan sagtens tage veninderne med!

Jeg har endnu ikke fået brugt mit VIP kort endnu, da jeg lige har modtaget det - men jeg er sikker på, at kæresten nok skal blive inviteret i byen op til flere gange med dette kort i hånden

Du kan frit vælge imellem to slags kort, nemlig et VIP kort, som udløser de 30-50% og et basic kort, som udløser 10-15%

Medlemskabet løber i et år og du modtager en mail, inden året er gået, for at høre om du ønsker medlemskabet forlænget - smart ikke?. Som en lille bonus ved dette kort, kan man også benytte sig af MenuDrink & MenuSpot, som er henholdsvis gode tilbud på drinks & diverse items (f.eks. kan du lige pt. købe en Jumpin til halv pris)

Jeg har nu mulighed for at tilbyde jer medlemskabet der giver alle disse rabatter & gode tilbud

Du kan vælge et Basic MenuCard - gratis (normalprisen 199.-) Du kan også vælge et VIP MenuCard til kun 49.- (normalprisen 499.-)

OBS: Alle nye medlemmer deltager i konkurrencen om en rejse til London for to personer! Vinderen bliver fundet 30. april 2012

/Sponsoreret/

Likes