Kitten Heels - like it or not

De famøse lave hæle også kaldet "Kitten Heels" (hvilket er meget passende) er tilbage på pinden. Her ovenover har jeg fundet en version fra Valentino som er meget smuk & gennemført, men der findes også mange andre fede modeller på markedet, hvor f.eks. Bianco har lavet en flot version i ægte man men stil - de er altså perfekte til hverdagsbrug & meget billige lige pt.

Jeg syntes selv at det er super smart med en hælhøjde som kan bruges både dag & aften, uden at skulle udsætte fødderne for den helt store omgang. Også selvom at et par høje stiletter bare er smukke i sig selv. Men hvad syntes I, er Kitten Heels here to stay?

/Affiliate links

-

What do you think about these Kitten Heels - are they here to stay. I personally love the fact, that you can wear them all day and the evening too, without ruining your feet - clever thinking!

Likes

Comments

Karina,
De er godt nok flotte ;)
www.karina-blog.dk
Carina Trinhammer,
Jeg er, som dig, fan! ;) Købte et par fra Sofie Schnoor før jeg rejste til Spanien og de skal snart på! Er dog mest til dem, når de styles med lange bukser.. Ved ikke hvorfor?
www.trinhammer.com
Helle Rick
,
Fantastisk flotte sko :-) Med mine 1,83 er alt for høje sko ikke særlig smart. Der er højt ned ;0) Jeg hader at gå i alt for høje hæle, da alle jeg kender bliver så frygtelige små og jeg rager op over dem allesammen.....øv bøv.. 1,75 ville have været passende. Mænd i højhæls-højde findes der desværre ikke så mange af (ihvertfald ikke her hvor jeg bor).
Lise-P,
Uk jeg er godt nok ikke for vild med de hæle. Synes simpelthen de er grimme, så hellere en flad sko.
Oohblah.blogspot.dk
Rebel Against Yourself,
Jeg synes simpelthen den lille fesne hæl ødelægger de ellers smukke sko. Jeg kan godt se det praktiske i det, men jeg tror aldrig jeg kommer i nogle. Så hellere et par helt høje, eller helt flade :) //Charlotte
www.rebelagainstyourself.dk
Julie Mænnchen,
Syntes jeg helt sikkert også :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, syntes også at de er pænest når de er stylet med lange eller ankellange bukser :) Så virker de en smule mere business-agtige :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det kan jeg godt forstå må være træls engang imellem og så er denne hælhøjde jo helt perfekt :) Hvor man alligevel kan få en lille hæl på, uden at føle sig alt for høj :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, der er jo forskellige meninger om dem - heldigvis for det :) Men syntes nu alligevel det er dejligt med en hverdagshæk engang imellem :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
En høj hæl er bestemt også pænest i min optik, men denne er nu meget praktisk, hvis man lige vil have lidt højde på en dag :) Men flade sko er nu også pæne :D
www.itsmypassions.dk