New posts

  KLICHEER & BLEGE BEN

  Nederdel: Pieces T-shirt: Mango (lignende her ) Sneakers: Adidas Halskæder: Handcrafted CPH

  Solbriller: Redesigned by Dixie

  Sikke et vejr vi har for tiden hva? Ved godt det er lidt kliché at snakke om vejret, for hvis man ikke kan finde på andet, kan man jo altid snakke lidt om vejret, haha! Men det giver mig lidt udfordringer pt. altså vejret. Den ene dag vimser vi rundt i sommerkjoler med en is i hånden og den næste forsvinder "sommer"varmen og temperaturen falder godt 10 grader - altså noget af nogle vejrskift vi kan tilbyde her i DK (men det er jo også en del af charmen, eller hvad?)

  Forleden havde jeg en af de der dage, hvor en jakke simpelthen var unødvendig og jeg var derfor taget afsted i lang nederdel, sneaks & en t-shirt - og det passede heldigvis helt perfekt!

  Nederdelen er helt fantastisk - den falder flot og så koster den faktisk kun 259 kr. I kan finde den via linket lige under billederne, hvis I skulle være nysgerrige

  -

  The weather here in DK is simply driving me crazy - the temperature changes nearly every single day - some days it's 20 degrees and sunny and the next day it's 10 degrees and windy. But the other day, it nailed it and the outfit was just perfect!

  Likes