KONKURRENCE - KÄHLER UNICO

Som lovet får I her en lækker konkurrence. Jeg har teamet op med Kähler og kan derfor udlove denne flotte gule vase fra Kähler's Unico kollektion. Jeg er selv helt vildt fascineret af Kähler og syntes de formår at designe lækre ting til gode priser! Netop derfor, har jeg også en Kähler vase eller lignende på min ønskeseddel hvert år. Lige nu, står de fine Nobili juletræer højt på listen

I DELTAGER SÅDAN

Da konkurrencen er for mine faste læsere, skal I følge bloggen på Bloglovin - HER Gemme indlægget med det lille hjerte - HER & Skrive en kommentar herunder, hvor I fortæller hvor I mangler vasen hjemme ved Jer

Konkurrencen løber t.o.m. søndag d. 22. november

Only for my Danish readers

Likes

Comments

EK
,
Åh hvor er den flot! Den kunne virkelig lyse op hjemme hos mig. Mit værelse er meget bart, og trænger virkelig til lidt farve og liv, og der kunne denne vase simpelthen være perfekt. Jeg har også lige købt en smuk gul skål i samme nuance, som ville være så fin at have stående ved siden af vasen, med smykker i. Krydser fingre!
Line Jakobsen
,
Det er lige den vase jeg mangler til min fine gang. Den skal stå og se flot ud på mit gamle istandsatte toiletmødel.
Manja Nørrekær
,
Vasen ville passe perfekt på mit nymalede (hvide) værelse som savner noget farve og spræl. Derudover ville vasen være et smukt plaster på såret efter en beskæring af arbejdstimer og dermed dårlig økonomi
Maria Ørum
,
Er også helt vild efter de nye nobili træer,men denne vase må få plads på mit nyindkøbte sofabord der mangler lidt fin pynt :)
Kristina
,
Min kæreste og jeg har lige købt et hus. Vi mangler derfor en masse nips, og jeg har allerede udset denne flotte vase til at stå i vinduekarmen i vores nye stue.
Stine bjerre
,
Generelt står vaser højt på årets jule-ønskeliste.. Min kæreste har formodet at smadre 3 vaser i det forgangne år! Ialt i de 7 år vi har været sammen har han smadret 5 styks... Nu har jeg ikke nogen undskyldning for at købe blomster til mig selv markedet mere, da der jo ikke står tomme ensomme vaser i skabet mere... jeg vil prompte smække nogle grene med røde bær i den smukke gule vase..
Caroline Rødsgaard
,
Hvis jeg vinder denne fine vase skal den stå på mit arbejdsbord! Caroline / Unwritten@live.dk
Ditte
,
Hvor er den dog fin! Står og skal flytte i min første lejlighed inden så længe og har til det købt et lækker bord af stål med en mat glasplade som jeg er sikker på den vil se rigtig fin ud på :)
Ann-Sophie
,
Den ville være så fin på mit spisebord :)
Anonym
,
Hvem vandt den flotte vase? :)