Konkurrence / 2. søndag i advent

Så faldt det hele på plads og det er hermed tid til at præsentere 2. adventskonkurrence. Denne konkurrence afholdes i samarbejde med Dope, hvor I kan vinde et valgfrit item fra deres webshop. Der kan I bl.a. vælge imellem stiletter, støvletter, ballerinaer, tasker, øreringe og meget mere! Misundelig kan man godt kalde mig!

Deltag sådan her

Følg bloggen via Bloglovin - her "Like" Dope´s facebook side - her & Skrive en kommentar herunder med link til netop det item I gerne vil vinde, find det - her

Derudover må I meget gerne "like" dette indlæg på bloglovin, ved at trykke på det lille hjerte (dog ikke et krav, bare en sød tanke)

Konkurrencen kører til og med lørdag d. 15. december og vinderen udtrækkes søndag Håber I vil deltage og held & lykke

Likes

Comments

Jane
,
Støvletten Stockholm i sort (str. 40) ville passe mig fint, vil gerne vinde en af jeres lækre præmier, da mit julebudget er lidt stramt i år. God jul til alle.
Laila Dupont Holdt
,
Sikke dog en dejlig give-away - dem her synes jeg er skønne http://dope.dk/Stovletter/1565-black.html :)
Line
,
Wauw, hvor lækkert. http://dope.dk/Stovler/Stockholm.html
Frøken Fregne,
For mig var valget faktisk heller ikke så svært! En stillet med bred hæl, plateau og masser af glitter! What not to love! (http://dope.dk/Stiletter/Daisy-multi-glitter.html)
www.frokenfregne.blogspot.com
Maria Seidelin
,
Følger allerede alle stederne - men liker da også lige <3 Hvis jeg skulle være så usandsynligt heldig at blive "hevet op af hatten" ønsker jeg mig SÅ meget disse http://dope.dk/Stovler/Grip.html De er bare så lækre og samtidigt praktiske - og lige et par "must have" når når man har en 3 årig udedreng <3 Rigtig god weekend - og god jul <3 Kh Maria Seidelin
Malene Grove
,
Åhh det kunne være fantastisk at vinde et par nye støvler. Efter at jeg har fået amputeret mine underben for 6 mrd. siden er jeg nu igang med at begynde at gå på mine "nye ben"(proteser). Jeg har ikke fundet nogle pæne støvler endnu, der kan komme på min nye fod. Men de her tror jeg kan bruges da de har lynlås bagi - så er det nemmere at få foden i. http://dope.dk/Stovletter/Anieli-black-parma.html Krydser fingre og håber på at være heldig :-) Ønsker alle en rigtig glædelig jul.
Janni K.
,
GUD, hvor er det en lækker konkurrence. Efter næsten en uges udvælgelsesproces, så er jeg endelig klar med mit valg: De smukke Copenhagen støvler fra Pavement - og endda sat ned til 549 kr - SÅ SMUKKE! http://dope.dk/Stovletter/Copenhagen.html
Christian
,
Min søde kæreste har snakket i 100 år om Jeffrey Cambells og så fortalte hun om denne konkurrence og hun SÅ gerne ville vinde. Så nu lægger jeg også hemmeligt en besked ind, for at håbe jeg kan give hende en julegave, nemlig disse: http://dope.dk/Stovler/Lita-black-glitter.html i strl. 40, hun elsker jo alt glitter.. :-) Krydser alt hvad jeg har.
Nins
,
http://dope.dk/Ballerinaer/Martini-black-suede.html jeg dør, this is perfection i størrelse 40 :-)
Kirsten Aakerman
,
http://dope.dk/Stovletter/Stockholm.html er bare lækre