Konkurrence / ghd candy collection

Så kan jeg præsentere en lækker konkurrence lige op til weekenden. Nu har I nemlig muligheden for, at forsøde foråret med denne nye ghd IV styler i en flot mint farve. Jeg er helt vild med farven og har selv udvalgt den til jer, så jeg håber I kan lide den! Den er en del af den nye "candy collection" fyldt med flotte retrofarver - perfekt til forår- & sommer! I kan desuden læse mere om denne nye serie, se vejl. priser mm. her

Alt I skal gøre for at deltage er: - "Like" bloggens facebook side her - Følge bloggen via Bloglovin her & Skrive en kommentar, hvor I fortæller en lille sjov ting om jer selv

Held & lykke til jer alle sammen & I må desuden "like" indlæget via hjertet på Bloglovin (ikke et krav, men så er I søde)

KONKURRENCEN ER SLUT!

-

Sorry, this is only for my Danish readers

Likes

Comments

Julie Nagel-Udsholt
,
Det er jo sååå lækker en konkurrence :))) Uha, hva dælen skal jeg sige :) jo, jeg har en seriøs afhængighed af Maoam!! Ahmen, kunne spise det hele døgnet rundt :D Sov skønt!!
julie lillegaard
,
Mærkeligt nok føler jeg mig altid som verdens kedeligste menneske, når jeg skal fortælle noget sjovt om mig selv - kan ikke huske en eneste sjov ting om mig selv. Jeg drømte engang at jeg skulle føde Søren Ryges barn. Det var en virkelig mærkelig drøm.
julie lillegaard
IP: 82.99.3.229