Konkurrence / SARD Kopenhagen

I samarbejde med SARD Kopenhagen, har jeg fået muligheden for at udlove denne lækre produktserie indeholdende en arganolie, facial mist & lip balm til en heldig vinder. Produkterne virker meget lækre og jeg kan afsløre at jeg allerede nu, er misundelig på den der løber med præmien!

"SARD er 100% naturlig hudpleje hvor det helt store omdrejningspunkt er Arganolie som er tidens mest anerkendte olie inden for naturlig skønhedspleje. Serien består af flere forskellige koldpressede vegetabilske olier og urteekstrakter, læbepleje, bodyscrubs og som noget helt nyt i sortimentet findes der nu også spændende olivenoliesæber og krystaldeodorant. Herudover er der i eftråret 2012 udviklet en duftlinje med ikke-syntetiske allergenefri dufte."

Alt I skal gøre for at deltage er:

Følge bloggen på bloglovin - her "Like" indlægget via det lille hjerte - her & Svare på dette spørgsmål i en kommentar nedenunder: Hvilket SARD produkt vandt prisen som årets danske produkt ved Danish Beauty Award 2013? - find svaret her

Jeg tilbageholder kommentarerne, så I ikke bare kopierer hinandens svar, hvilket er mest fair for alle Held & lykke alle sammen - konkurrencen løber til og med lørdag d. 31/8

-

This contest is only for my danish readers

Likes

Comments

Marie-Louise Posgaard larsen
,
Det må næsten være Facial Mist der vandt. :-) Følger via bloglovin og liker derinde. God søndag lige om lidt.
Lise/walkinrunout,
svaret er: Facial Mist
www.walkinrunout.dk
sisse marie
,
Det gjorde Facial Mist!
Camilla K.O
,
Better late than never. Jeg kan vist lige nå at deltage i din fabelagtige konkurrence her på falderebet. Svaret er selvfølgelig SARD's famøse Facial Mist. Jeg har hørt så meget godt om de produkter, som falder inden for mine foretrukne - produkter som er 100% naturlige. Mere af den slags, tak ;)
Birna Lambaa
,
Facial Mist vandt prisen som årets danske produkt ved Danish Beauty Award 2013 :)
Birte Vilsted
,
Svar: Facial Mist
laila bindzus
,
svaret er Facial Mist
Hanne Kjærgård
,
100% rene vegetabilske olier med naturligt indhold af livsvigtige essentielle olier
Anne S
,
Svaret er deres facial mist, som jeg meget gerne vil prøve.
Kirsten Hansen
,
Facial Mist