KOSTPLAN OG PÅSKEFERIE

Som I ved, har jeg i en periode været igang med projekt-sund. Men som I sikkert også kan nikke genkendende til, går det i perioder lidt op og ned. Derfor har jeg valgt at hoppe med på den kostplan som min kæreste har fået sammensat. Da den er meget ensformig på madfronten (...hvilket jeg slet ikke er god til), har jeg valgt at følge planen så godt som jeg kan morgen, middag & aften. Og for at det ikke bliver for ensformigt og kedeligt, planlægger jeg at skifte lidt imellem forskellige former for fedtfattigt kød, varierede grøntsagssammensætninger osv. Så det skal helt sikkert nok blive spændende og jeg glæder mig til at give Jer et indblik i processen

Jeg har også fået påskeferie og planlægger bl.a. at bruge den på hyggelig påskefrokost med familien, træning, gennemgang af min forårsgarderobe samt ekstra kærlighed til bloggen, jeg har vist en kommentar eller to, som jeg skal have svaret på og et par gode indlæg i ærmet til Jer

Hvad skal I bruge påsken på, måske også en påskefrokost eller to?

I have started on a healthier lifestyle with meet and greens, less (or no) sugar and a lot of fitness, while enjoying my easter holiday. Hope you have a great holiday too!

Likes

Comments

Ida,
Det lyder som et spændende projekt :) Jeg har også påskeferie, men ingen påskefrokoster. Er hoppet med mine forældre i sommerhus, hvor der bliver slappet af i det laveste gear :)
www.idasblog.dk
Anne Cathrine,
Åh ja, der er ikke noget værre end ensformigt mad. Det et spændende i starten, men kommer let til at hænge langt ud af halsen. Lyder som en fornuftig plan du har dig der :) God påske!
www.annecathrinebro.dk
Tina Lentz,
Lyder som en super go plan søde :) glæder mig til at følge med og elsker det dejlige billede af dig <3 :) skal til påskefrokost i aften så ja jeg skal spise og spise :P ikke for godt ;) dejlig påske til dig søde :)
www.everyday-couture.com
STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP,
Lyder rigtig godt smukke :D
www.fashionbysterup.dk
Lullumut,
Glæder jeg mig til at læse mere om, søde :-) Jeg har været på Fejø lørdag-torsdag, og ellers står den bl.a. på at male badeværelse, så vi kan få sat til salg :-) Har en enkelt familie påskefrokost..
www.lullumut.com
Julie Mænnchen
,
Det håber jeg også at det bliver, det kører i hvert fald godt indtil videre :) Og lyder ellers også lækkert med en sommerhus tur, ikke dårligt ;)
Julie Mænnchen
,
Det er der nemlig ikke, så tror også min plan er helt okay :) Og god påske til dig også søde!
Julie Mænnchen
,
Tak for det og ja, håber det kommer til at fungere, men det går nu okay indtil videre :) Og tak søde <3 :) Lyder nu også godt med påskefrokost, dem kan man jo ikke komme udenom, heldigvis ;)
Julie Mænnchen
,
Tak smukke ;) Og ja, tror også det bliver meget spændende, kan i hvert fald allerede begynde at mærke en forskel ;)
Julie Mænnchen
,
Godt at høre søde ;) Glæder mig også til at dele det med Jer. Og lyder også som en god måde at bruge påskeferien på :D