Kundeaften hos Mappstore

Her til aften, har jeg været til kundeaften hos mappstore her i Aalborg. En butik hvor min søde veninde arbejder iblandt tasker, sko, smykker & tøj. Selvom udvalget henvender sig til et mere modent publikum, betyder dette dog ikke, at man ikke sagtens kan finde nogle tiltalende items iblandt.

Jeg fandt f.eks. denne taske, hvis udseende, ser ud til at være inspireret af de smukke Mulberry tasker. Prisen er 600.- men da jeg er i fuld gang med opsparing til en kommende sommerferie, lod jeg den stå i butikken. Men jeg syntes alligevel I skulle have chancen for at se den

Hvad syntes I om den?

-

Found this beautiful bag in mappstore here in Aalborg - I did not buy it though

Likes

Comments

Ida,
Det lyder som en hyggeilg aften. Jeg synes at tasken er pæn. Men jeg er ikke så meget til efterlignings ting (ved godt at alt i nutidens verden, minder mere og mere om hinanden). Men synes at det er synd for designeren bag, at andre tager deres idéer. Men igen, det gør alle jo :) MEn den er pæn :)
www.idasblog.dk
Julie,
Har det på samme måde - men det er svært i en designverden, hvor alle låner fra hinanden. Men jeg vil også hellere spare op til den rigtige vare :)
www.itsmypassions.dk