Lørdags Ønske

En ting jeg længe har haft et godt øje til, er denne smukke kappe fra asos - er den ik' pæn? Jeg tænker at den vil være god henover min læderjakke, for at give den lidt ekstra varme og maks hygge-følelse på de kolde dage - den er pt. udsolgt, men mon ikke snart den kommer tilbage? I kan i hvert fald finde den HER

Nu, hvor jeg sidder i sofaen, skriver dette indlæg og kigger ud på mørket kan man godt undre sig over, hvor hurtigt tiden egentlig går - er det bare mig, eller virker det som om det var igår, hvor solen først gik ned kl. 22.00 om aftenen og man grillede i haven?

Nå men, jeg vil tænde nogle stearinlys i mine Kähler lyshuse (som jeg elsker!) og nyde aftenen - håber I får en ligeså rar lørdag aften!

I have been wanting this cape for quite some time now and when it gets back in stock I am going to by it - think it would be great together with a leatherjacket

Find it here

Likes

Comments

Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Ja, tænker jeg lige netop også - tror den er så dejlig :) Og ja, der er godt nok koldt nogle dage, især når vinden tager til. Ja, vi kunne godt bruge et par sommerdage midt i efteråret/vinteren engang imellem :)
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Nemlig, tror også den er så god til det ;) Kigger bestemt lige forbi
Write a comment...
IP: 82.99.3.229