Lørdags Ønsker - Fødselsdags edition

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg snart har fødselsdag, jeg runder nemlig 25 og jeg glæder mig til det. På trods af glæden, er det alligevel en smule underligt at runde de famøse 25 år, jeg syntes godt nok tiden går stærkt, er jeg den eneste?

Derfor har jeg også været igang med at samle ønsker til denne dag, hvor disse ting også er at finde på listen. Jeg har altid de bedste intentioner om at påbegynde min ønskeseddel i god tid i forvejen og ja, jeg får da også nedskrevet en ting eller to - bedre held til jul, tænker jeg?

Hvad er jeres slagplan, når det kommer til ønskesedler?

Here are some of my wishes for my 25th. birthday, that is soon coming up. I always have the best intentions of making my wishlist in good time, and I always end up with one or two items, which is not enough - so better luck at Christmas, maybe?

Likes

Comments

Satina Wandel
Satina Wandel,
Jeg "genbruger" - efter min fødselsdag, tager jeg ønskelisten frem og fjerner de ting, jeg fik og lader resten stå og ser så, om der er tilføjelser til jul eller noget, der skal fjernes igen. Og gør så det samme igen efter jul (selvom der jo kan ske meget, når jeg nu er født i august). - Men på den måde har jeg altid styr på mine ønsker :D http://satinawandel.dksatinawandel.dk
Sara
Sara,
Jeg kan godt anbefale glassene! Har været så glad for dem, og bruger dem til alt fra drikkevarer, snacks til anretninger med skyr og granola i. :)
Camilla
Camilla,
Virkelig nogle lækre ting :) Og jeg kender så godt den der fornemmelse af, at tiden bare forsvinder!camilladiaries.dk
Ida
Ida,
Årh jeg havde også kæmpe krise da jeg fyldte 25 år. Det er kvart 100!! Det er bare meget. Så kan virkelig godt forstå din frustration :) Men det er nogle rigtig gode ønsker du har fundet frem :)www.idasblog.dk
Lullumut
Lullumut,
Hvor dejligt snart at have fødselsdag. Well, jeg fylder 29 om et halvt år. Så vær du bare glad for kun at fylde 25 ik' ;-) Synes du har fundet nogle super gode og personlige ønsker, som jeg selv ville blive glad for :-) Jeg har en klade i min Gmail, som jeg skriver ønsker på året rundt. Den er lang nu, fordi jeg ikke har fået gaver siden januar, haha :-)www.lullumut.com
A + K = ?
A + K = ?,
Du er ikke den eneste - jeg bliver 24 d. 3 oktober, og synes altså det er temmelig gammelt lige pludseligt :D Lækre ønsker. - Annewww.venterpaavin.blogspot.com
Natassia
Natassia,
Efter jeg aldrig vidste hvad jeg skulle ønkse mig til hverken fødselsdag eller jul, begydte jeg at lave en note på min iPhone, der løbende bliver opdateret. Køber jeg det selv, bliver det slettet - eller hvis jeg får set det/prøvet det irl og jeg ikke er vild med det, ryger det af listen. Det fungere perfekt, og jeg får samlet ønsker i alle prisklasser. Har ikke haft de kvaler i 4-5 år efterhånden.
Simone - an ode to fashion
Simone - an ode to fashion,
Virkelig fine ønsker smukke! Du taler til mit pastelelskende hjerte ;) Jeg fylder selv snart 25, og jeg havde egentlig også lavet en ønskeliste, men min kæreste spurgt, hvad jeg sagde til, at de alle lagde sammen til en ny cykel. Han synes nemlig, det er på tide, at jeg får en ny, nu hvor jeg cykler så meget :)www.anodetofashion.com
Mathilde
Mathilde,
Ej, en sød sweater! Og på forhånd tillykke! -Mathildemathildejulie.blogspot.com
Stine // KISS KISS BANG BANG
Stine // KISS KISS BANG BANG,
Jeg er helt vild med blusen! :-)stine-ebbesendahl.dk
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Lyder også som nogle gode ting at have på ønskesedlen så :) Haha ja, så kan det være den bare snart skal købes af dig selv - en fra mig-til-mig gave ;)
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Åh det var smart, så er listen altid lige ved hånden :) Og tak, syntes også at den er så fin og ja, man må jo meget gerne drømme :D
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Det var bestemt også en smart idé, så ved man jo netop, at det er ting man allerede ønsker sig :)
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Mange tak :D Og godt at du kan lide mine ønsker!
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Godt at høre, så håber jeg at jeg får dem! - syntes nemlig også at de er så pæne :)
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Tak for det Camilla, dejligt at du kan lide dem ;) Og ja, tiden forsvinder godt nok lidt for hurtigt engang imellem..
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Haha ja, så er vi jo helt på samme side :D Og tak, dejligt at du kan lide dem
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Haha ja, tror det er lidt hårdt lige meget hvilken alder man runder ;) Og godt at du kan lide mine ønsker :) Sådan!, så har du jo nok ønsker klar til næste fødselsdag eller jul ;)
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Godt at høre - tror også at man syntes tiden går hurtigt, lige meget hvilken alder man runder ;)
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Det er også en smart idé, så har man sedlen ved hånden hele tiden og kan nemt opdatere den :) Så kunne være jeg skulle prøve den idé - tak for inspirationen ;)
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Mange tak smukke, dejligt at du kan lide dem :) Jamen det var da også en god gave at få - dejligt når det er noget man får glæde af hver eneste dag!
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Ja ikke, syntes også at den er så pæn :) Og mange tak!
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Samme her, så dejligt at du kan lide den :)
Nicoline
Nicoline,
Ovevejer stærkt den lampe! Sikke en pris! Nicoline // Nicolines.comnicolines.com
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Kan jeg sagtens forstå, den er nemlig så smuk og især når den er nedsat :)
Write a comment...
IP: 82.99.3.229