LOVE - Konkurrence

Det er jo snart jul, så derfor skal I da forkæles med endnu en konkurrence!

Hvis I leder efter den perfekte kjole til enten julefesterne el. nytårsaften - så deltag endelig i denne konkurrence

I har nu nemlig muligheden for at vinde netop en kjole efter eget valg fra LOVE´s lækre kollektion, et mærke jeg tit har fundet inspiration & lækre items hos

Alt I skal gøre er:

- "Like" LOVE´s facebook side med nyheder, procenter mm. - HER

- "Like" bloggens facebook side - HER

&

- Finde lige den kjole I gerne vil vinde og indsætte linket i en kommentar - KIG HER

Konkurrencen løber til & med d. 12/12-11 kl. 13.00

Held & Lykke til jer alle

"Husk også at I kan bruge 20%-på-alt koden til LOVE´s hjemmeside - indtil d. 31/12-11"

ITSMYPASSIONS20

-

This contest is only for my danish readers

Likes

Comments

Rikke
,
Jamen de er jo allesammen så fine. Men det må nok blive denne her: http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-NAVY-FRONT-AND-BACK-SLIT-DRESS.html , jeg syntes ryggen er toppen :)
victoria,
uuuh lækker give away .. ville passe mig perfekt hvis jeg var så heldig at vinde, da julefrokoster og nytår hiver godt i budgettet http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Black-Long-Sleeve-Wrap.html krydser mine tykke pølsefingre
playfulfashion.blogspot.com/
Josephine
,
Jeg er helt vild med den her kjole og har længe gået og overvejet at købe den, meeen i december måned skal pengene jo bruges på julegaver (til andre vel at mærke ;-)) http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Aubergine-Asymmetrical-Maxi-Dress.html Kh. Josephine http://rosesand.blogspot.com/
Mette - fashionnursing,
Everything done! Jeg vil gerne prøve at hoppe i noget anden end sort, så synes denne er virkelig fin! http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Aubergine-Front-And-Back-Slit-Dress.html
fashionnursing.blogspot.com
Emma Christine Gammelgaard,
http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Petrol-Long-Sleeve-Wrap.html - den er virkelig fin - både til hverdag og til fest. krydser virkelig fingre :-)
emmachristineg.blogspot.com/
Camilla Kruse
,
Det er virkelig farligt at "falde over" din blog, når eksamensperioden står på sit højeste (læs: eksamen på mandag), for nu har jeg efterhånden brugt de sidste 3 timer på at læse dine fantastiske blogindlæg igennem! Jeg er for eftertiden fast læser af din blog via. bloglovin' og jeg har ligledes liked' alt hvad man skal ;) Skulle jeg være så heldig, at vinde en af de smukke kjoler, kunne jeg godt tænke mig denne: http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Black-Tinsel-Bodycon-Dress.html Den er simpelthen så fin, og den vil uden tvivl kunne redde mig ud af enhver tøjkrise!
jenny clausen
,
har trykket like på siderne:-) kunne virkelig godt tænke mig en grøn kjole og syntes denne er fin:-) http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Teal-Chiffon-Cut-Out-Back-Dress.html krydser fingre!
Gitte Manskov Hersom,
Jeg vil altså VIRKELIG gerne have denne kjole i min garderobe - http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Aubergine-Asymmetrical-Maxi-Dress.html (I AM in love!) Jeg har liket begge sider på FB :)
hersomgranddanois.blogspot.com/
Barbara,
Jeg er helt vild med denne kjole :D http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Blue-Metallic-Waterfall-Tie-Dress.html Har liket begge dele :)
barbara-studio54.blogspot.com
Amanda Hansen,
Sikke en fin give away! Ville elske denne kjole, da den er super flot og anderledes fra hvad man ellers finder i min garderobe: http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Black-Pleated-Chiffon-Asymmetrical-Maxi.html Krydser fingre!
fairytalesofamanda.blogspot.com