LOW CARB KYLLINGESUPPE

Jeg er ofte sent hjemme om aftenen, så en nem og sund aftensmad er guld værd for os i hverdagene. En af mine go-to retter er denne Low Carb Kyllingsuppe, som jeg ofte bruger når det skal være lidt ekstra lækkert og samtidig hurtigt. Og så smager den bare fantastisk!

Ingredienser

2 stk. kyllingebryst 
1 stk. mozarella kugle
 2 dl. boullion
 Salt & peber
 1 løg og hvidløg
 1 stk. fennikel
 8-10 stk. cherry tomater
 Frisk persille (krus eller bredbladet)

Sådan gør du

Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og svits dem i olie, på en pande eller i en gryde. Hak løg og hvidløg og tilføj begge. Skær tomaterne over i halve og skær fennikel ud i mindre mundrette stykker (må ikke hakkes) og tilsæt det til kyllingen. Tilsæt boullion og lad den simre i 10-15 min

Tilsidst pyntes suppen med små stykker frisk mozzarella og hakket persille

Så kan I lige nå at handle ind til mandagens aftensmad - Velbekomme

Likes

Comments

Stine / Lille My,
Mh det ser lækkert ud! :-)
stine-ebbesendahl.dk
Frederikke S,
Mums hvor lækkert!
www.frederikkes.com
BY STERUP,
Det ser vildt lækkert ud :D www.bysterup.dk
www.bysterup.dk
Katrine Guldbæk,
Hvor ser det lækkert ud. Det skal helt sikkert afprøves :-)
www.katrineguldbaek.dk
Sanne Nørbjerg,
Ej, hvor ser det bare lækkert ud. Den opskrift må helt sikkert prøves af :-)
www.sannenoerbjerg.dk
Julie Mænnchen
,
Det var det også - dejligt og nemt! :D
Julie Mænnchen
,
Helt enig ;) Den smager så godt!
Julie Mænnchen
,
Den smager også bare så godt ;) Og mange tak!
Julie Mænnchen
,
Tak søde :) Den kan i hvert fald også kun anbefales - så nem og velsmagende! ;)
Julie Mænnchen
,
God idé ;) Den er også bare så god - og mange tak! :D