Mandags Ønske

Jeg kunne altså ikke dy mig, derfor endte denne chunky rullekrave strik også min kurv, da Mango så venligt tilbød 30%. Den ser bare noget så hyggelig ud, derfor ser jeg også meget frem til at den ankommer. Fik I også fyldt jeres kurv, eller holdte I jer langt væk?

I could not resist this cozy and beautiful turtleneck knit from Mango and therefore it ended up in my basket, when they offered 30% off. Did you get anything?

Likes

Comments

Ida,
Den er lækker :) Jeg har slet ikke været inde og kigge - holder mig langt væk ;)
www.idasblog.dk
sortegrisen,
Uf den ser dejlig ud, perfekt til de kommende efterårsdag :) Jeg holdte mig laaaangt væk, piv piv ;b Pernille
www.sortegrisen.dk
Julie Mænnchen
,
Nok også den smarteste idé så ;) Prøvede også at holde mig til nogle køb, som jeg syntes jeg manglede i min efterårsgarderobe :)
Julie Mænnchen
,
Det håber jeg også at den er! Og sådan, fedt gået søde! :) Og ja, så er der jo også mulighed for en god gave dertil
Julie Mænnchen
,
Ja, det håber jeg også at den er :) Ja okay, så er det også bedst at holde sig langt væk, så man ikke bliver fristet. Jeg syntes dog ofte at striktrøjer kan være svære at købe online, da man ikke ved om de kradser, fnulrer osv. Men håber denne er lækker!
Julie Mænnchen
,
God idé så - nåede også først lige at klikke et par ting hjem lige inden midnat søndag aften ;)
Julie Mænnchen
,
Ja, det håber jeg bestemt også at den er - nu glæder jeg mig bare til at den ankommer ;) Og ja, det er også nødvendigt engang imellem
Julie Mænnchen
,
Ja ik! Glæder mig også til at den ankommer :D
Julie Mænnchen
,
Mange tak! :D
Julie Mænnchen
,
Sikkert også det bedste idé, der var godt nok mange fristende ting. Og ja, det håber jeg også at den er, når den kommer frem :)