Markedsfør dig selv som blogger

Jeg har fået chancen for at fortælle jer lidt om Vistaprint og deres muligheder, så hvis I ikke allerede kender konceptet, så kig lige med her. De leverer trykprodukter i både små & store partier, hvor man som kunde kan vælge imellem et stort udvalg af løsninger & produkter. De formår at lave både visitkort (som nok er den mest kendte mulighed), flyers, postkort, præsentationsmapper, bannere og meget mere. Og som det nyeste, er de også begyndt at lave hjemmesider, hvor kunden selv kan være med, til at tilpasse designet, vælge imellem flere pakker mm.

Da jeg selv har en uddannelse indenfor dette felt, både designdelen & marketing aspektet, ved jeg hvor vigtigt det er med den rigtige markedsføring, når man står med egen virksomhed eller blog for den sags skyld. Bare noget så simpelt som visitkort, forklarende hvem man er, hvor man arbejder, kontaktmuligheder mm. er yderst vigtige, når man netværker under modeugen og f.eks. gerne vil huskes til fremtidigt samarbejde. Man kan både uploade eget design, eller vælge et allerede opsat visitkort, hvor man indtaster egne oplysninger. Lige pt. kører de desuden med et tilbud, hvor man får 250 premium visitkort for kun 50 kr. - en god start!

Har I fået lavet visitkort eller andet, som reklame for bloggen eller firmaet & I hvilken grad tænker I over markedsføringen af jer selv?

-

It is so important to have the right marketing tools, when you want to get ahead and taken seriously as ex. a blogger. Therefore could things like a business card, be a great start

Likes

Comments

Berit C.,
Som nybegynder indenfor blogverden, så er det måske lidt overkill for mig at anskaffe mig visitkort lige nu, men kan da bestemt se idéen med det. I forhold til hjemmeside er jeg dog på udkig efter noget webhosting, både for at kunne få en egen url, men også for at få nogle flere friheder i design-delen, da jeg vil mere det også betyder en hel del. Men super spændende indlæg, og jeg vil da lige se nærmere på vistaprint. :-)
attachedtofashion.blogspot.dk
Hosannah,
Jeg har fået lavet visit kort til bloggen hos dem :-) så hver gang jeg sælger noget tøj på trendsales sender jeg et par stykker med:-)
www.confessionsofabeautyfreak.blogspot.com
Jadore blog,
Tak for tippet Julie :)
www.karina-blog.dk/
Julie Mænnchen,
Jamen det var da så lidt, håber du kan bruge det :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ej, det var faktisk en smart idé, at sende det med der :) Og lyder godt, at du har prøvet dem før så :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, man skal jo også lige have nogle at give dem til, men som Hosannah også skriver, så kan man jo sende dem med, når man f.eks. sælger noget på trendsales, så kommer ens budskab/blog også ud den vej :) Og lyder da godt, at du lige vil tjekke dem ud, er jeg sikker på, at de bliver glade for :)
www.itsmypassions.dk
Baysen,
Min blog er slet ikke stor nok til, at jeg tænker i de baner. Dog har jeg overvejet at få lavet visitkort i forhold til min jobsøgning. Det ville jo være rigtig smart, fx til Karrieredagene her i marts, at man lige kan finde et visitkort frem, hvis man finder en interessant virksomhed, og man har en god snak med dem.
www.baysenpassions.wordpress.com
Julie Mænnchen,
Lige netop, de kan jo afleveres flere steder & give nogle fordele, når man f.eks. gerne vil huskes :) Og hvis man f.eks. søger et job, hvor ens blog kan have en betydning, så kunne man jo sætte link mm. på visitkortet også :D
www.itsmypassions.dk
Gittemary,
Super godt indlæg, bruger selv visitkort fra Vista! Huge hugs http://www.gittemary.com/ https://www.facebook.com/ThePictureOfMary http://www.youtube.com/Gittemary
Gittemary.com
Julie Mænnchen,
Dejligt at høre - tak :) Og lyder godt, at du allerede bruger dem & kender til deres muligheder :)
www.itsmypassions.dk