Med bobler...

Lækre bobler i fine glas..

Brunch i smukke omgivelser - Nordkraft du er smuk som du er

God udsigt over byen fra toppen af Nordkraft

Kan I huske, at jeg for noget tid siden, afholdte en konkurrence i samarbejde med Bellevue box? De var også så venlige, at sende en champagnebrunch for to min vej, hvilket jo var en oplagt mulighed for at forkæle min dejlige mor med en lækker brunch på Azzurra her i byen. Boksen koster 299 kr, hvor indholdet varierer fra sted til sted (kommer an på, hvad den valgte restaurant tilbyder på tidspunktet) Her ved Azzurra hørte der også fri kaffe & te med - så lækkert!

Hvis I kommer i nærheden af Aalborg en dag, så gør lige jer selv en tjeneste og besøg Nordkraft. En smuk gammel industribygning, hvor væggene, lofterne mm. er vedligeholdt, som de oprindeligt så ud. Så dejligt at kunne opleve den autentiske stemning med nye beboere. Husets beboere tæller bl.a. spillestedet Skråen, Biffen, Azzurra, Visit Aalborg mfl.

Nå men tilbage til Bellevue boksene og deres koncept. Syntes det er smart fundet på, med disse små gavebokse, som er ideelle som gaver til familie & venner. Man kan f.eks. også pt. bestille et hotelophold for to pers. til 499 kr. inkl. morgenmad - ikke galt for en oplevelse med en man holder af vel? Find flere bokse her

Har I selv prøvet nogle af deres bokse før, givet dem som gave eller bare overvejet det?

-

Some pictures from a brunch I had with my lovely mother this week. Great food, bubbles etc.

Likes

Comments

Gittemary,
Uuum, hvor ser det super lækkert ud! Huge hugs Gittemary.com Facebook.com/ThePictureOfMary Youtube.com/Gittemary
Gittemary.com
Josephine,
Håber de sørgede godt for jer på Azzurra, jeg var desværre først på arbejde her til aften, kunne have været hyggeligt at have dig som gæst :)
www.stylebyjosephine.dk
Julie,
Det var det bestemt også - kan klart anbefales :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ej hvor sjovt, at du arbejder dernede, for ja, det kunne da have været hyggeligt :) Må lige komme forbi en anden aften så :)
www.itsmypassions.dk
Lullumut,
Mm, det ser vildt lækkert ud :-) Ikke dårligt at have sådan en box liggende :-) Jeg må snart ud til brunch igen, aah.. :-)
www.lullumut.dk
Julie,
Nej, sådan kan man jo altid bruge :) Det er nu så dejligt med brunch engang imellem - så hyggeligt!
www.itsmypassions.dk
Sus,
Haps jeg vidste ikke der også var til Ålborg, det må jeg da give min storebror og svigerinde i gave, eller måske bare en tøse tur til mig og min svigerinde hehe :)
www.makingrooms.dk
Julie,
Jo jo, det kan desuden også indløses hos restaurant sans, som er en ny tilføjelse :) Men det er helt sikkert en god gave, både at give & modtage
www.itsmypassions.dk
Josephine,
ja gør lige det :) Og kan forstå at vi har gået på gym sammen, fortalte Rudi mig igår :) Det er da pudsigt? :)
stylebyjosephine.dk
Julie,
Ej hvor sjovt, Aalborg er godt nok lille engang imellem :) Ja, det er bestemt lidt pudsigt, vi burde næsten mødes engang :)
www.itsmypassions.dk