Med på moden

Jeg købte mit allerførste par Birkenstocks tilbage i 2005 under en ferie i England. Dengang var de ikke trendy som nu, men med hjem kom de nu alligevel. De er jo über behagelige, praktiske og sidder perfekt på foden - so what´s not to like

Derfor er jeg også blevet ret lun på denne hvide model fra netop Birkenstock, som så desværre er udsolgt de fleste steder i min størrelse - men så må jeg bare holde et vågent øje

-

I have fallen in love with these white sandals from Birkenstock. I bought my first pair of Birkenstocks back in 2005 and I have loved them ever since - just perfect for your feet

Likes

Comments

Josephine,
Søde tjek www.footshopping.com, der har de dem :) Til meget fordelagtige priser ;) Der har vi købt alle vores (6 par)
www.stylebyjosephine.dk
Julie Monberg,
Jeg købte også selv mit allerførste par Birkenstock tilbage i år 2008 - og jeg må sige, at jeg nu bliver mere og mere hooked på Birkenstock-moden. Og de hvide model dér er da intet mindre end fantastisk! Let og elegant til trods for Birkenstocks ellers kraftige udseende.
juliemonberg.blogspot.dk
Lise/walkinrunout,
Ej hvor sjovt.... dem har jeg.... og mine er sikkert fra 2005... ha ha De holder godt, men jeg har nu også mest brugt dem som hjemme/jeg skal lige hente noget i haven sko. Håber du finder dem ;)
Www.walkinrunout.dk
Julie Mænnchen,
Det er rigtigt at de sorte er meget fremme lige pt. men de er også nemme at style :) Men ja, syntes bestemt denne hvide kunne være en god konkurrent :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det er nok smart at prøve med en måske billigere model inden man overgiver sig helt :) Og ja, det var også super hyggeligt endelig at møde dig søde Carina :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Den er nemlig lige dig :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Super, den vil jeg lige tjekke ud - tak for tippet søde :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop - det er jo dejligt når noget så praktisk & behageligt som netop Birkenstock kommer frem igen :) Det kan vi godt lide!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Fedt! :) Og ja, kender det alt for godt - mine er indtil videre også blevet brugt mest på vej ned med vasketøj osv. :)
www.itsmypassions.dk
Ida / Fashionlab,
Jeg har flere gange overvejet at anskaffe mig et par i år. Og denne hvide model er jeg da helt vild med!
www.fashionlab.dk