mig&cramer - event

Vi har jo været så berigede med events her i byen de sidste to uger, så i onsdags deltog jeg i et hyggeligt modeshow & event, som modebutikken mig&cramer var vært ved. Inden showet afprøvede jeg caféen Abbey Road (den nye lillesøster til det populære Penny Lane) sammen med Josephine & Sofie, hvor jeg fik en lækker mini citron marengs tærte (som jeg også lagde på Instagram: Juliemypassions), som klart kan anbefales, hvis I nu skulle komme forbi en dag!

Til eventet faldt jeg for flere ting bl.a. en lækker sort jumpsuit, en smuk læderjakke & en sølv bomberjakke, men jeg endte dog op med at købe noget helt fjerde, som I nok skal få at se på bloggen snarest - det passer nemlig godt til vejret pt.

I kan desuden finde flere af de fremviste ting på mig&cramer´s webshop her

-

Some pictures from an event I attented last week at mig&cramer. I went with two other bloggers from Aalborg and we visited a great little café called Abbey Road (the new little sister of Penny Lane) before the show. A very recommended café, if you ever visits Aalborg!

Likes

Comments

Rebel Against Yourself
Rebel Against Yourself,
Det ser ud til at have været rigtig hyggeligt :) Jeg kan rigtig godt lide kjolen på øverste billede :) //Charlottewww.rebelagainstyourself.dk
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Det var det helt sikkert også :) Og ja, den var jeg altså også ret vild med - så smuk pga. draperingerne ;)www.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229