Min indsamling - støt brysterne

Så fik jeg endelig oprettet min egen støtteindsamling på Støt brysternes hjemmeside - noget jeg igennem længere tid har overvejet og nu ført til handling. Jeg har startet denne indsamling i mit eget & bloggens navn, for at sætte størst muligt fokus på netop denne indsamling for kræftens bekæmpelse. Da der flere gange i min familie har optrådt brystkræft, og da jeg selv ligger i en slags farezone for dette, har det kun faldt mig naturligt at ville sætte ekstra fokus på denne kampagne - en kampagne som forhåbentligt skulle føre forskningen i den rigtige retning

Man kan som jeg har gjort, opstarte sin egen indsamlingen, hvor folk kan donere enten via SMS eller direkte med betalingskort på siden her eller man kan støtte ved at købe forskellige sager i deres webshop. Alle de indsamlede penge går selvfølgelig ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, hvor man også kan se at hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 48 kr. brugt til kræftforskning, 26 kr. bruges til patientstøtte, 19 kr. sættes af til forebyggelse og kun 7 kr. går til administration.

Jeg har sat mit "mål for indsamlingen" ret så lavt, da jeg hellere vil overraskes af det forhåbentligt gode resultat, end at stile for højt i første omgang. Dette betyder dog ikke, at indsamlingen ikke nemt kan overstige dette beløb, det er bare med at give det man selv syntes & har lyst til - alt hjælper i den rigtige retning. Jeg syntes det er vigtigt med fokus på denne sygdom og dens helbredelse og håber derfor at I vil tage godt imod den og dele budskabet med venner & familie. Indlæget er på ingen måde sponsoreret. På forhånd tak for hjælpen!

Støt min indsamling her

Likes