MINE FAVORITTER FRA SKÆRMEN

Det er ingen hemmelighed at jeg altid har været glad for tv og de dertilhørende serier. For mig er en times tid foran fjernsynet med en god serie, en varm kop te og et blødt tæppe, den ultimative afslapning efter en dag på arbejde. Jeg har samlet nogle af mine favoritter, som måske kan inspirere Jer på seriefronten, på en overskyet regnfuld lørdag som denne

Men lad os starte ved begyndelsen. Rizzoli & Isles er en af mine absolut yndlingsserier for tiden. En Boston baseret kriminalserie hvor kriminalbetjent Jane Rizzoli samarbejder med Bostons førende retsmediciner Dr. Maura Isles om at opklare mordmysterier sammen med resten af holdet. En skøn skøn serie, og er man til kriminal serier, er den her lige sagen. En serie som formår at sætte fokus på forholdet mellem familie, veninder med overraskende tvist. Så er man den krimi interesserede type, er denne serie bestemt et kig værd

Resurrection er en serie som jeg faldt over sidste år. Her tør de tage fat på emnet døden og genopstandelsen. For hvad ville man egentlig gøre hvis en man har mistet, pludselig stod på dørtrinet og ville ind?. En serie hvor de døde vender tilbage livet (på den ikke zombie agtige måde), flere år efter deres død, med et helt nyt syn på deres genvundne liv. Serien følger den lille by Arcadia's tackling af hele situationen, på både godt og ondt. Og den sætter virkelig tankerne igang, for hvordan ville man selv tackle en sådan situation?

Suits er intet mindre end fantastisk. Her er både spændende intriger, nervepirrende hemmeligheder og lækre mænd i jakkesæt - hvad mere kan man ønske sig?. Skuespillerne gør det rigtig godt og så er de altid utroligt velklædte, så der er også en god inspiration at finde i deres påklædning. Suits omhandler dagligdagen hos advokatfirma med dertilhørende cases. Her får den unge college-drop out Mike Ross pludselig et job hos et af byens top advokatfirmaer. Han kommer under vingerne hos den selvsikre (..og pæne) Harvey Specter - byens mest vindende advokat, alt imens de prøver at holde på en stor hemmelighed, som kan ødelægge både firma og menneskeliv. Den skal ses!

Extant har ingen andre end Halle Berry i hovedrollen, hvilket er godt gået for en serie. Serien er forholdsvis ny og havde sin start sidste år, pt. er der kun 1 sæson ude, med en 2´er på vej. Den udspiller sig i fremtiden, hvor Molly Woods som er hovedpersonen som vi følger, kommer hjem efter en 13 måneders lang solo mission i rummet, men hun kommer ikke hjem alene. Hjemme venter hendes mand, robotingenøren og deres søn, Ethan (humanich) som manden har kreeret. Hjemme igen, følger man Molly's søgen for at finde ud af, hvad eller hvem hun fik med sig hjem fra rummet - uhh, spændende ikke?

Denne serie "Halt and Catch Fire" fik jeg anbefalet af en kollega, da jeg stod i den situation, at jeg havde et dødvande i mængden af serieafsnit (det går jo ikke). Den omhandler en lettere ustabil tidligere ansat hos IBM, som får ideen at lave sin egen computer med hjælpen fra en ny kollega. Her går man igennem hele processen ved at skabe noget nyt, de intriger og problemer som det skaber og forholdet imellem de implicerede. En anderledes men super fængende serie, som foregår tilbage i 70´erne, hvor den de første bærbare computere så dagens lys

The Mentalist er en gammel kending, som bare fortsætter med at impornere. Politiserien her, har efterhånden kørt i en del år, men jeg kan ikke helt slippe den igen. Den "clairvoyante" Patrick Jane får arbejde hos CBI efter en personlig tragedie, hvor han i sin søgen på en bestemt morder, hjælper resten af holdet med at opklare mordsager, på en besynderlig men højst elskværdig måde. Også et mustsee, som man ikke skal snyde sig selv for

Ka' I have en rigtig dejlig lørdag og smid gerne en kommentar med Jeres yndlingsserier herunder, mon ikke vi kan inspirere hinanden?

Some of my favorite tv-series at the moment: Rizzoli and Isles, Resurrection, Suits, Extant, Halt and Catch Fire and last but not least, The Mentalist

Likes

Comments

Marie
,
Jeg er også vild med Suits, specielt pga. Harvey og alle de tight mænd i jakkesæt ;-) Men min absolutte yndlingsserie er Sons of Anarchy! Av, hovedpersonen er 2 die for!! Det er en kæmpe kontrast til Suits, men den er bare såååå spændende og der er så meget godt drama i den, uden det bliver for overdramatisk og urealistisk i sådan et bandemiljø. God weekend :-)
Ida,
Jeg vil så gerne se Siuts. Har hørt så meget godt om den serie. Den sidste serie jeg har set var 'Under the Done', ellers er det mest nyheder der bliver set i fjernsynet..
www.idasblog.dk
Julie Mænnchen
,
Ja, der er bare så mange fine mænd med i den serie og så er den desuden også ret god! :D Og den lyder ellers også spændende, kunne være jeg lige skulle tage et kig på den - tak for inspirationen :)
Julie Mænnchen
,
Så syntes jeg helt sikker du skal se den, den er bare så god! :D Og ja, Under the Dome kunne jeg også godt tænke mig at se, den lyder ret spændende ;)