Modeblogpris & outfit

Top: H&M Nederdel: Only Stiletter: Bianco Clutch: Dixie (gave) Øreringe: Jane König (gave)

Så er jeg atter landet på Nordjysk jord igen, efter et par oplevelsesrige dage i hovedstaden med modeblogprisen, god mad, besøg hos Jane König (skal nok fortælle mere om det senere) shopping på strøget & søde bloggere. Da jeg netop havde modtaget denne flotte draperede nederdel fra Only, skulle den selvfølgelig afprøves til modeblogprisen, hvor jeg spottede en masse kendte ansigter lige fra skuespillere til venner fra blogverdenen. Jeg havde desværre ikke en pris med i bagagen til Aalborg, men det var nu heller ikke forventet denne gang. Jeg er bare så taknemmelig for alt jeres støtte, stemmer & søde ord - det er nu det, der betyder mest for mig - uden jer, ville bloggen jo ikke være det den er <3

Det var en sand fornøjelse, med dette lille afbræk i hverdagen og rigtig stort for mig, at opleve et sådant event som modeblogprisen, en prisuddeling som jeg håber at kunne opleve igen engang. Dog var det tekniske ikke helt på plads, hvilket gjorde musikken & præsentationerne meget svære at høre, men det kan der heldigvis kun læres af forhåbentligt. Drinksene var gratis, bloggerne var søde & de små "madder" gode, så ingen sure miner herfra

Det er nu også dejligt at være hjemme igen og håber at have en konkurrence klar til jer i morgen - så kig gerne forbi der!

-

An outfit from an blogger/fashion event this week. I went to Copenhagen to attend to this event and got home with a lot of great experiences, great connections and good food - what more can a girl ask for?

Likes

Comments

Julie,
Tak skal du have - altid dejligt at høre :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tak skal du have Sofie :)
www.itsmypassions.dk
Nanna,
Virkelig lækkert og klassisk outfit - lige min stil. Håber at du havde en dejlig aften :-)
www.nannasmed.dk
Julie,
Tusind tak skal du have Nanna :) Godt at høre, at I kan lide det - betyder meget! Havde helt sikkert en dejlig aften, noget af en oplevelse af prøve :)
www.itsmypassions.dk
Anne Sofie,
Hvor er du dog fin! Kig evnt. forbi :-)
www.funkyfashionmonkey.dk/
Frederikke,
Syntes dit outfit er super fint, og rigtig feminint! :-) http://innocentcherry.blogspot.dk
innocentcherry.blogspot.dk
Julie,
Sødt sagt Anne Sofie - tak skal du have :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tusind tak skal du have Frederikke - rigtig dejligt at jeg ikke er den eneste, der kan lide outfittet :)
www.itsmypassions.dk
Olga,
Rigtig flot og feminint outfit. Så enkelt. Elsker det! :-) www.mesmerizedbyme.com
www.mesmerizedbyme.com/
Julie,
Mange tak skal du have - I er så søde med jeres kommentarer til dette outfit - tak! :)
www.itsmypassions.dk