Modeblogprisen 2014 - Se her hvordan & hvorledes

Som I nok allerede har opfanget det flere steder, så er modeblogprisen atter på banen med et nomineringsshow d. 28. januar. Denne gang kunne man selv tilføje sin blog, hvorefter en jury bestående af nogle dygtige mennesker nominerer nogle af de tilmeldte blogs i div. kategorier

Men som altid er læserprisen åben for alle tilmeldte, derfor kan I nu også stemme på bloggen & jeg til "Årets læserpris 2014". En pris som ville være det ultimative skulderklap at få som blogger, da den virkelig er afspejlet i jer søde læsere derude bag skærmene & jeres smag

Jeg ville derfor næsten falde ned af sofaen af glæde, hvis I vælger at sætte jeres stemme på bloggen & jeg (vi er jo næsten et team efterhånden..). Jeg håber I vil sætte jeres stemme på mig, hvis I finder bloggens univers spændende og værd at klikke ind på dag efter dag!

I kan stemme én gang pr. dag, så der er rig mulighed for at få smidt nogle stemmer afsted inden d. 28. januar. I kan finde mig ca. midt på siden helt ude til venstre i kolonnen (Husk desuden at godkende den email I får tilsendt, ellers tæller stemmen ikke)

SMID JERES STEMME HER

-

Now you can vote for me and the blog for the "This years readers price". I hope you will vote for me, if you find this blog exciting to visit day after day and if you like this little universe, that I have created VOTE HERE (find me at the middle of the page)

Likes