Moroccanoil - reperation til håret

Jeg er meget slem til at vaske hår, føntørre & flade mit hår hver dag, derfor var det også dejligt at få fingrene i denne repair shampoo & conditioner serie fra Moroccanoil, som gerne skulle hjælpe hår som mit, med et lettere overdrevet forbrug af varmestyling

Jeg har nu haft dem hjemme i et par uger og brugt dem flittigt. En god drøj shampoo & conditioner, som godt kan kræve lidt ekstra udvaskning. Jeg har nemlig haft lidt problemer med lettere "fedtet" hår efter jeg skiftede over til denne repair serie, som er fri for sulfater & fyldt med genopbyggende kreatin fedtsyrer. Men jeg kunne forestille mig at mit hår lige skal vænne sig til en omvæltning som denne, når man ellers har brugt produkter fra pantene, dove osv.

Men alt i alt en lækker serie. Så hvis man er fan af Moroccanoil serien, så giv da også deres shampoo & conditioner et prøv!

Har I oplevet det samme, eller er det bare mig og vejret der pt. driller mit hår?

-

I have been testing these repair shampoo and conditioner products from Moroccanoil. I really love the smell and the feel, but I have had some problems with oily hair after I have been using these products for some time. Maybe my hair should just get used to the "no sulfate aspect"

/Sponsored/

Likes

Comments

Katinka,
Synes hårkuren er fantastisk, men mit hår klaskede også af shampoo'en.. :-) Havde ikke balsamen, så kan ikke være den.. Jeg er skiftet tilbage til Redken og KMS, men hårkuren som sagt, den er top. http://mamanam.dk
mamanam.dk
Julie P.,
Det kunne være, jeg skulle prøve dem. Jeg leder nemlig efter en god, sulfatfri shampoo - og disse kunne bestemt være et godt bud :)
www.thisisjulie.dk
Julie Mænnchen,
Kunne godt forestille mig at hårkuren er lækker - er også selv stor fan af deres hårolie :) Men dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste med det "klaske-problem"..
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop, de er bestemt prøvet værd :D Glæder mig til at se dine resultater, hvis du vælger at prøve dem :)
www.itsmypassions.dk