MOSGRØN STRIK & BÆREDYGTIG KAFFE

Strik: H&M Leggings: Pieces Støvler: Toga Pulla Taske: Markberg (lignende her) #nouwoutfit

Inden bulen på maven blev så tydelig som den er nu (lover at I nok snart skal få nogle billeder at se....) var jeg hoppet i én af mine favorit striktrøjer fra H&M og leggings i skindlook fra Pieces. Pga. den voksende babybule, lever jeg efterhånden i leggings, meeen det kan hurtigt føles lidt som en "hjemme-uniform", så jeg syntes godt at der må ske lidt på de leggings, som jeg hopper i. Og her vil jeg godt lige smide en anbefaling efter dem her. De koster kun 149 kr. og så er de super stretchy og med det fineste skind look. Tænker også at de er fine under kjoler. TIP: De er lidt små i størrelsen og jeg har selv valgt en str. M/L.

Som I måske har set det på Instagram, så har jeg sagt ja, til at være ambassadør for Coffeeten og dele hele fidusen med konceptet med Jer. Så hvis I ikke allerede kender dem, så får I lige en hurtig introduktion her. Hos Coffeeten koster alle kaffevarianter, te & kakao kun 10 kr. Og det er altså ligemeget om du vælger en alm. sort kaffe eller en mere fancy café latte eller cappuccino. Man kan endda vælge at skifte den almindelige mælk, ud med havremælk - og nu tænker I nok "ja, ja, så koster det sikkert ekstra..." men nej, det koster stadig kun 10 kr. pr. kop.

De dyre logoer er skåret væk, men det går bestemt ikke udover smagen eller den gode tanke - kaffen serveres nemlig i bionedbrydeligt emballage, så man kan man god samvittighed tage kaffen med to-go! Og selvom jeg er gravid og ikke må drikke spandevis af kaffe, nyder jeg gerne en kop café latte i ny og næ. Så når jeg parkerer bilen i Friis, kigger ofte forbi Coffeeten i Magasin for at få en kop med, inden jeg går videre rundt.

Likes