Musthaves på budget

Multifarvede // Bordeaux

Faldt over disse jeans/bukser fra H&M den anden dag og har ikke kunnet få dem ud af hovedet siden. De sælges begge til fornuftige 179 kr. pr. stk, de er begge uundværlige i min efterårsgarderobe og så er de H&M´s finest. De multifarvede er så unikke & sjove og sikkert super seje med en neutral t-shirt her til efteråret (er virkelig blevet vild med printede bukser på det seneste..) og de bordeaux jeans kan man heller ikke komme igennem dette efterår/vinter uden at have i skabet

Jeg nyder forresten min weekend med en masse forskellige aktiviteter, vi har både nået at være til open by night, nydt en god is ved stranden, været på familiebesøg og meget mere - det er jo med at nyde hinanden, når tiden er til det!

Men hvad syntes I - kan disse bukser bruges i jeres efterårsgarderobe?

-

A selection of beautiful trousers/jeans from H&M - both at a good price and both really cool. The multicolored jeans are just perfect for my fall/winter wardrobe, where they will be great with a plain white or black t-shirt

Likes

Comments

Julie,
Ja ikke :) Syntes også at de er ret fede :)
www.itsmypassions.dk
Mette - fashionnursing,
Jeg synes virkelig det er to fede looks. Jeg har altid lidt svært ved at style printede bukser, men denne styling fremhæver virkelig de fede bukser :)
fashionnursing.dk
Amy,
Julie,
Jeg tror også ideen er, at holde selve overdelen neutral. Måske ved at tage fat i en farve, som allerede er i printet, som ovenover :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Kan kun være enig :)
www.itsmypassions.dk
Natascha coester,
Uh ja, i sær det par til højre :)
www.nataschacoester.dk/
Julie,
Ja, dem er jeg også bare faldet pladask for og så til prisen :)
www.itsmypassions.dk
Nanna,
Ja, helt sikkert. De bordeaux måtte gerne finde hjem til mig :-)
www.nannasmed.dk
Julie,
De er nemlig ret fede! :)
www.itsmypassions.dk