New In - Birkenstock

Inden ferien, klikkede jeg disse sorte Birkenstock med to remme hjem fra Tyskland. Jeg havde jo, som jeg også skrev om her, allerede et par i blå. Derfor kendte jeg også allerede til den gode kvalitet & lækre pasform og på baggrund af dette, vidste jeg også at jeg ville blive glad for endnu et par til samlingen - hvilket jeg blev!

Dette par fandt jeg på en tysk webshop, som sælger dem til gode priser og har et stort udvalg af modeller. Mener jeg kom af med ca. 345 kr. for sådan et par, hvilket er noget billigere end man finder dem til herhjemme. Jeg bestilte dem i den brede version og en størrelse mindre end jeg normalt bruger, hvilket gjorde at de passede perfekt!

Er I også faldet i Birkenstock puljen?

-

I just wanted to show of my new Birkenstock sandals in a black version. I already had a pair in blue, so I knew that I would love to have another pair in my shoe collection. I found it on a German website, where they sell them cheaper than here in Denmark, which was great!

Likes

Comments

Ida / Fashionlab,
Jeg har været tæt på, men nu er det ligesom bare dumt at klikke sandaler hjem ;) Omend de er virkelig pæne!
www.fashionlab.dk
Gittemary,
Ikke lige min kop te, men jeg er sikker på at du kan rocke dem! Huge hugs http://www.gittemary.com/ https://www.facebook.com/ThePictureOfMary http://www.youtube.com/Gittemary Husk min give away om en smukt vintage ring! http://www.gittemary.com/2013/09/give-away-vintage-ring.html
Gittemary.com
Karina,
Hvor er de lækre ;)
www.karina-blog.dk
Stine,
Ikke dårligt!
stine-ebbesendahl.dk
Katrine Guldbæk,
De er så fede! Vil gerne selv have fat i et par, så tak for linket :-)
katrineguldbaek.dk
Julie Mænnchen,
Ja, men jeg kan anbefale dem til når man f.eks. render ned med vasketøj, skrald eller lignende - det er de også gode til :) Men ja, ellers kan man jo bare vente til næste sæson :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Godt at du kan lide dem Karina og tak for det :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Nemlig Stine :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det var da så lidt søde, godt at du kan bruge det :)
www.itsmypassions.dk