New In - den lille sorte

Som jeg også viste jer den anden dag, hænger denne smukke sorte taske fra Maanii By Adax på mig disse dage. Hvem kan ikke bruge en lille praktisk sort taske, så man kan have de vigtigste sager med sig rundt? - jeg kan i hvert fald ikke undvære denne lille størrelse nu

Den er helt perfekt til en shoppingtur eller en aften i byen, da den ikke fylder meget, samtidig er den opdelt i tre små rum, som giver et godt overblik. Endnu smartere er det, at den nemt kan udvikles til en clutch pga. remmen foran på den - se f.eks. her. Tasken stammer fra en nyere webshop kaldet my sisters closet, som drives af to søstre med en kærlighed for tasker, hvor den ene søster (Naja) står bag netop Maanii - sejt ikke!

Maanii er gode til at ramme mit hverdagsbehov, når det kommer til en praktisk taske til mobil & pung - kvaliteten er god & designet ligeså! Hvordan ser jeres hverdagstaske ud?

-

I just wanted to show you my new black bag from Maanii By Adax. It have been hanging on me, the last couple of days and I really love the design and the small practical size

/Sponsored/

Likes

Comments

Lou,
Den er så fin din taske, har også luret på den et par gange :) Min hverdagstaske er sjovt nok også fra MAANII og efter jeg har fået den har jeg ikke brugt andre.. Btw bliver Mysisterscloset jo drevet af Naja, der står bag MAANII og hendes søster - virkelig en lækker shop! /Lou
goldenghetto.dk/
Lullumut,
Hvor er den pæn :-) Min hverdagstaske er stor, fordi jeg skal kunne have en masse ting med til job/efter job :-) Sjældent jeg har en lille taske med efterhånden, efter jeg altid har kamera med mig :-)
www.lullumut.com
Katrine Guldbæk,
Hvor er den bare super fin. Og vildt praktisk til en tur i byen, så man kan have kort, nøgler, mobil osv. i forskellige rum :-)
katrineguldbaek.dk
Søs,
Hold nu op hvor er den fin! Jeg har selv 2 stk hverdagstasker - en er ikke helt nok ;) Jeg har en lille sort i ala din og så en lidt større, også sort, hvor computer/iPad og en enkelt bog også kan være. Den lille er fra Kina og den store er en ældre sag fra H&M, men den holder bare!
www.chinavianliving.dk
Karina,
Den er godt nok smuk den taske ;) Tillykke med den ;)
www.karina-blog.dk/
Julie Mænnchen,
Giver dig helt ret - den er nemlig fin og tak for det :) Det er altså også nogle lækre designs de har Det bliver den nemlig, syntes også at det er lidt fint :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, plejer også at slæbe rundt på en større taske, når jeg skal have computer osv. med rundt - men hvis det bare er til en shoppingtur inde i byen, så ender jeg tit med en mindre taske, som lige kan holde min pung, nøgler & mobil :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop - syntes altså at det er meget smart, samt størrelsen er også meget praktisk & lille :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det lyder også som nogle gode størrelser - det er altså dejligt at have lidt til enhver lejlighed :) Jeg syntes i hvert fald denne er lille & praktisk til en shoppingtur i byen, da den ikke vælter hele butikken ned imens :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak for det Karina - syntes også at den er så fin :)
www.itsmypassions.dk