New In - den lille sorte

Som jeg også viste jer den anden dag, hænger denne smukke sorte taske fra Maanii By Adax på mig disse dage. Hvem kan ikke bruge en lille praktisk sort taske, så man kan have de vigtigste sager med sig rundt? - jeg kan i hvert fald ikke undvære denne lille størrelse nu

Den er helt perfekt til en shoppingtur eller en aften i byen, da den ikke fylder meget, samtidig er den opdelt i tre små rum, som giver et godt overblik. Endnu smartere er det, at den nemt kan udvikles til en clutch pga. remmen foran på den - se f.eks. her. Tasken stammer fra en nyere webshop kaldet my sisters closet, som drives af to søstre med en kærlighed for tasker, hvor den ene søster (Naja) står bag netop Maanii - sejt ikke!

Maanii er gode til at ramme mit hverdagsbehov, når det kommer til en praktisk taske til mobil & pung - kvaliteten er god & designet ligeså! Hvordan ser jeres hverdagstaske ud?

-

I just wanted to show you my new black bag from Maanii By Adax. It have been hanging on me, the last couple of days and I really love the design and the small practical size

/Sponsored/

Likes

Comments

Julie Mænnchen,
Det lyder også som nogle gode størrelser - det er altså dejligt at have lidt til enhver lejlighed :) Jeg syntes i hvert fald denne er lille & praktisk til en shoppingtur i byen, da den ikke vælter hele butikken ned imens :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak for det Karina - syntes også at den er så fin :)
www.itsmypassions.dk