New In - favorit sandal

Har endelig fået fingrene i et par af mine absolut yndlings sandaler, nemlig denne Verona sandal fra Bianco Min fascination for denne sandal begyndte for et par år siden, da jeg købte mit første par i en guld/brun version. Jeg har aldrig ejet en sandal der har siddet mere perfekt på min fod eller været mere behagelig at gå i - en sandal der er just perfekt! Da denne guld/brune sandal nu har udtjent sin værnepligt, var det på tide at finde et par nye, og sandelig om de ikke stadig blev produceret & solgt i landets Bianco butikker. Efter lang tids søgen efter de billigste sted at købe den, fandt jeg dem endelig på udsalg under en tur til Frederikshavn, sat ned til 299 kr. - helt perfekt!

Glæder mig meget til at få dem i brug, her igennem sommeren, eller efteråret (kommer jo an på hvornår sommeren vender tilbage...) Bliver godt med en sandal, som hverken skaver eller andet, men bare passer - skønt!

Har I afprøvet denne sandal, eller har I en anden favorit sandal, som I sværger til?

-

My all time favorite sandal called Verona from Bianco Not often that I find a shoe, that just fits perfectly, also why I had to own one more pair

Likes

Comments

Tanja Tvedergaard
Tanja Tvedergaard,
Hej Julie. Håber du ser min besked. Hvordan er de i str.? /Tanja
Julie
Julie,
Hej Tanja, de er helt normale i størrelsen :) Jeg bruger normalt 37 i sko og det bruger jeg også i disse sandaler :)
www.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229